Sütyensiz pancake sattı gözaltına alındı!

WhatsApp Image 2021 11 29 at 17.38.19

Kuzey Tayland’da yaşayan 23 yaşındaki Olive Aranya, sütyensiz Pancake sattığı gerekçesiyle gözaltına alındı!

Sütyensiz pancake sattı gözaltına alındı! İlginç olay Kuzey Tayland’da meydana geldi. 23 yaşında olan Olive Aranya, yaşadığı maddi zorluklar sebebiyle pancake satma kararı aldı. Ancak genç kızın satışları arttırmak için başvurduğu yol, kendisi adına pahalıya mal oldu. Hemşirelik öğrencisi olduğu öğrenilen kız, sütyensiz ve bol göğüs dekoltesi elbiseleri ile pancake satmaya başladı. Olive Aranya bu sayede satışların hayli yükseldiğini ifade ediyor. Hatta kendisinin anlattığına göre sabah erken saatlerde tezgahının önünde kuyruk oluşuyordu. Ancak görünen o ki artık bu şekilde bir satış yapamayacak. İşte detaylar!

sütyen

Sütyensiz pancake sattı gözaltına alındı!

Sütyensiz bir şekilde meme dekoltesi olan bir elbise giyerek bolca satış yapan kız, polise şikayet edildi. Polis ise genç kıza bunun hijyen açısından doğru olmadığını ve yaşadığı şehrin kültürüne de uygun olmadığını söyledi. Ayrıca kıza aynı şekilde satış yapmaya devam etmesi halinde tutuklanacağını da belirttiler.

Olive Aranya ise memelerine bant yapıştırdığını ve açılmasının imkansız olduğunu anlattı. Olive ayrıca paraya çok ihtiyacı olduğu için bu işi yapmak zorunda olduğunu söyleyerek savunmasını tamamladı. Olive Aranya başvurduğu bu yol sayesinde satışlarının patlama yaptığını söylüyor. Hatta pek çok kişi genç kızla fotoğraf çektirmek de istiyormuş. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

vivo Y55s geliyor! İşte özellikleri!