YouTube fenomeni Reynmen gözaltına alındı

Reynmen vs Hakkı Bulut

Çıkardığı parçalarla ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran YouTube fenomeni Reynmen, gazetecilerle büyük bir kavgaya tutuştu. İşte haberimizin detayları.

2 yıl önce neredeyse hiç kimsenin tanımadığı Reynmen çektiği “Ela” klibi ile birlikte tüm Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı. Dünya müzik listelerinde birinci sıraya da yerleşen Reynmen bu defa kavga ile anıldı.

YouTube fenomeni Reynmen ceza alabilir

Gece saat 01:00 civarlarında hem kendisini hem de sevgilisini görüntülemek isteyen muhabire saldıran Reynmen, görüntü alınmasını istemedi. Kameraman kendisiyle sadece konuşacağını ifade etmesine rağmen o pek oralı olmadı.

sosyal medya fenomenleri

Akıllı telefonundan bazı görüntüler çekmiş olan muhabir, kamera kayıtlarında sakin bir üslupla konuşuyor gibi görünüyor. Ancak ilerleyen zamanlarda Reynmen ile arasında bir arbede yaşanıyor ve olayın boyutu iyice şiddete yöneliyor. Kameramanın iddiasına göre Reynmen gazeteciye tokat attı. Bunun üzerine gazeteci kayıtları silmedi.

Son zamanlarda YouTube ve diğer sosyal medya fenomenlerinin çok fazla şiddet ile anılması gündemde. Bu son olayla birlikte fenomenlerin konumu daha fazla tartışılacak gibi görünüyor. Peki sizce de Reynmen tarafından yapılan bu davranışlar, toplum açısından olumsuz örnek oluşturuyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Reynmen: YouTube’u altüst eden adam, yani Yusuf Aktaş