vivo Y55s geliyor! İşte özellikleri!

vivi

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi vivo, yeni modeliyle gündeme geldi. İşte karşınızda Vivo Y55s!

vivo Y55s geliyor! İşte özellikleri! Son zamanlarda ülkemizde de popüler hale gelen vivo, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Çin merkezli şirketin yeni telefonu ise ortaya çıktı. vivo Y55s, orta sınıfa güçlü bir alternatif olmaya geliyor. Modelin özellikleri ortaya çıktı bile. Şimdi dilerseniz lafı fazla uzatmadan telefonun özelliklerini sizlerle paylaşmış olalım. İşte detaylar!

vivo Y55s geliyor! İşte özellikleri!

Akıllı telefon pazarında kartlar yeniden dağılıyor. Buna sebep olan şirket ise son zamanlarda ortaya koyduğu başarılı performans ile vivo. Söz konusu üreticinin yeni telefonu da ortaya çıktı. Y55s ismiyle piyasaya çıkacak olan modelin özellikleri de belli oldu.

eeeee

Vivo Y55s gücünü MediaTek tarafından üretilen Dimensity 700 yonga setinden alacak. 6,58 inçlik LCD panel ile gelecek olan cihaz, geleneksel olarak niteleyebileceğimiz damla çentikli bir tasarıma sahip. Bu geleneksellik, 3.5 mm jak girişi ile daha da güçleniyor. 6.000 mAh’lik bir bataryadan beslenecek olan Y55s modeline 18W hızlı şarj desteği sunulduğunu da söylemeden geçmeyelim.

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla satışa sunulacak olan cihaz ceramic black, mirror lake blue ve cherry pink meteor olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip.

Telefon ikili kamera yapısıyla karşımıza çıkıyor. Bu noktada 50MP ana kameraya 2MP bir başka kamera eşlik ediyor. Ön tarafta ise 8MP’lik selfie kamerası söz konusu. Aralık ayında tanıtılacak olan modelin fiyatı ise 297 dolar civarında olacak.

Bu da oldu: TikTok fenomeni canlı yayında intihar etti!