Superman’den yeni haber geldi

superman

Yeni yayın dönemi politikası gereği bazı dizilerin fişini çeken The CW, Superman & Lois ve Gotham Knights için kesin kararını verdi.

Variety’nin haberine göre Superman & Lois, 4. sezonla devam edecek. Yeni sezon toplamda 10 bölümden oluşacak. Gotham Knights ise iptal edilen diziler kervanına katıldı. Gotham Knights’ın 2. sezonu olmayacak ve 27 Haziran’da final bölümü yayınlanacak. Kanalın yetkili isimlerden Brad Schwartz yaptığı açıklamada, “Superman & Lois ve All American: Homecoming ekranlara geri dönecek. Bu iki dizi tutkulu hayran kitlesine sahip ve platformumuzdaki en güçlü diziler arasında bulunuyorlar. Warner Bros. ve Berlanti ile iş birliğimiz devam ediyor. Yeni sezonlar için oldukça heyecanlıyız” dedi.

superman

Brad Schwartz daha önce süper kahraman dizilerinin zamanını doldurduğunu ve yeni yayın döneminde değişiklikler yapacaklarını söylemişti. The CW’nin daha büyük ve daha geniş izleyici kitlesine ulaşmak istediği için farklı projelere yönelmek istediğini belirtmişti. Gotham Knights’ın iptal edilmesi, The CW’nin planlarıyla örtüşüyor. Gotham Knights kısa süre içinde sevilmiş ve hayran kitlesi de oluşturmuştu.

2022’nin ilk yarısında Legacies, Legends of Tomorrow, Batwoman, Charmed ve Dynasty aniden iptal edildi. Yeni sezonlarının olmayacağı açıklandı. Televizyon dünyasının kült dizilerinden biri olan Supernatural’ın öncesini anlatan The Winchesters, 1972 yapımı bir dizinin yeniden uyarlaması olan Kung Fu ve Walker: Independence dizileri yayından kaldırıldı.

Süper kahraman dizisi olan The Flash ve Riverdale’ın final sezonları da geçtiğimiz sene açıklandı. Grant Gustin’in başrolünde oynadığı The Flash 2014’te, Archie Comics karakterlerine dayanan Riverdale ise 2017’de başlamıştı. Eleştirmenler The Flash’in ilk 3 sezonunda başarılı olduğunu ancak son sezonlarında isteneni veremediğini söylüyor. Fısıltı gazetesinde yer alanlara göreyse The Flash ve Riverdale aslında bir sezon daha devam edecekken, istenilen izlenme oranlarına ulaşamadıkları için finalleri erkene çekilmiş.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra yeniden ortaya çıktı