OnePlus Ace 2 Pro, 150W şarj desteğiyle geliyor

a211

OnePlus yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunlar, OnePlus Nord 3 ve uzun zamandır beklenen OnePlus Fold. Şirket ayrıca Ace serisinde OnePlus Ace 2 Pro adlı bir amiral gemisini piyasaya sürecek . 

OnePlus Ace 2 Pro’nin küresel pazarda OnePlus 11RT olarak çıkış yapması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmazken gelen raporlara göre Ace 2 Pro’nun 150W’a kadar şarj desteği ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemci gibi özelliklerle piyasaya sürülecek.

OnePlus Ace 2 Pro ile ilgili ayrıntılar geçmişte yoğun bir şekilde sızıyordu ve bugün Tipster Digital Chat Station, yaklaşmakta olan cihazın temel özelliklerini paylaştı. Tipster’a göre cihaz, yüksek frekanslı karartmaya sahip 1.5K çözünürlüklü kavisli bir ekrana sahip. Daha önce panelin 1440Hz PWM karartma ile Oppo Reno 10 Pro+’ a benzer olduğu iddia edilmişti.

OnePlus Ace 2 Pro

Akıllı telefona güç veren, yeni bir geniş alanlı VC ısı dağıtma teknolojisinin desteklediği Snapdragon 8 Gen 2 işlemci olacak. Tipster, cihazın arkada iki bilinmeyen sensörle birlikte 50MP IMX890 birincil sensör alacağını yineliyor. İyi bir 5000mAh pil ünitesi ile doldurulabilir.

OnePlus Ace 2 Pro’nun göze çarpan özelliği, etkileyici şarj etme yetenekleridir. DCS’ye göre, akıllı telefon ışık hızında 150W şarjı destekleyecek, ancak 100W şarj sunan bir model de olabilir. Orta sınıf bir amiral gemisi olarak konumlandırılan OnePlus Ace 2 Pro, Xiaomi Redmi K60 Ultra ve Realme GT Neo5 Pro gibi gelecek akıllı telefonlarla rekabet etmelidir. Şu anda, akıllı telefonun lansman tarihi hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil.

Google Fotoğraflar Web yeni özelliklerle güncellendi