Supernatural hayranlarına kötü haber!

The Winchesters

Televizyon dünyasının kült dizilerinden biri olan Supernatural, 2020’de ekranlara veda etti. Dizinin öncesinde yaşanan olayları anlatan yeni seri The Winchesters geçtiğimiz sene izleyicilerin beğenisine sunuldu. Fakat gelen haberlere göre bu dizi yeni sezonu görmeyecek.

The CW’de gösterilen The Winchesters ve Kung Fu yolun sonuna geldi. Her iki dizi de iptal edildi. Yeni sezonları olmayacak. The CW, “Kanalı yeniden tasarlıyoruz. Yeni yayın dönemi için zorlulayıcı kararlar almamız gerekiyordu. Warner Bros.’taki iş ortaklarımıza, The Winchesters ve Kung Fu dizilerinin oyuncularına ve teknik ekiplerine yaratıcılıkları ve özverileri için teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.

The Winchesters’ta Sam (Jared Padelecki) ve Dean’in (Jensen Ackles) anne ve babasının hikayesi işleniyordu. Dizinin başrollerinde Drake Rodger ve Meg Donnelly oynuyordu. Dizideki anlatıcı olarak da Dean karakteri geri dönmüştü. 11 Ekim 2022’de pilot bölümü gösterilen The Winchesters, 2. sezonu göremeden iptal edilen projeler arasına katıldı. Dizi, Supernatural’in popülaritesinden tam olarak yararlanamadı. Supernatural da 15 sezon ve 327 bölüm sürdü.

The Winchesters

Diğer bir dizi olan Kung Fu ise ünlü oyuncu David Carradine’ın oynadığı 1972 yapımı bir dizinin yeniden uyarlamasıydı. İlk bölümü 2021’de gösterilen Kung Fu’da, Nicky Shen’in (Olivia Liang) Çin’de bir manastır ziyareti sonrası hayatının değişmesi ve yeteneklerini kötü insanlara karşı kullanması anlatılıyordu.

The Hollywood Reporter’a göre kanal sahibi Nexstar, az kâr getiren dizileri azaltmaya ve daha çok para getirebilecek potansiyel projelere yönelmeye karar verdi. Bu yüzden iki dizinin yeni sezonlarını iptal etti. Superman & Lois, Gotham Knights ve All American: Homecoming’in kaderi şu anda belirsizliğini koruyor.

Star Wars Jedi: Survivor’da yamadan sonra başka sorun çıktı