Gotham Knights oyunu duyuruldu! İşte çıkış tarihi

Batman Gotham Knights

Batman Arkham serisinin yeni oyunu Gotham Knights PC, PS4, Xbox One, PS5 ve Xbox Series X için duyuruldu. İşte detaylar.

Günlerdir yeni Batman Arkham oyununun duyurulacağına dair güçlü söylentiler vardı. Sonunda geçtiğimiz gün düzenlenen DC etkinliğinde yeni Batman oyunu duyuruldu. Lakin ufak bir eksiklikle. Oyunda Batman yok.

Genel beklenti yine Batman’in başrolde olacağı bir süper kahraman oyunu üzerineydi. Lakin WB büyük bir sürpriz yaparak Batman’i öldürdü. En azından oyunun tanıtım videosundaki diyaloglar ve giriş bu yönde.

Fakat tanıtımda Baykuşlar Divanı olarak bilinen tarikatın varlığını görüyoruz. Bu da Batman’in oyunda bir şekilde hayata geri döneceğini bizlere gösteriyor. Elbette böyle de olmayabilir.

Batman’siz Gotham Knights duyuruldu

Online co-op özelliği de bulunan oyunda Batgirl, Robin, Red Hood ve Nightwing karakterleri oynanabilir isimler olarak karşımıza çıkıyor.

Yani bu oyunda Batman yerine Batman’in yardımcıları ile Gotham şehrini suçlulardan arındırmaya çalışacağız. Oyun 2021’de multiplatform olarak yayınlanacak.

Genel itibariyle yayınlanan videolarda görülen The Division gibi bir oyun tarzının bizleri beklediği yönünde. Zira düşmanlarımızın kafalarının üzerinde yer alan level sistemi bu durumun en bariz örneği.

Bakalım Batman’in yer almadığı Gotham Knights oyunu dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilecek mi? Eğer bu plan tutmazsa WB bir sonraki oyunda Batman’i seriye geri döndürebilir. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

AoE 3 Definitive Edition beklenenden erken çıkacak