Diablo 4’te 100. seviyeye ulaşan oyuncuların sayısı belli oldu

Diablo 4

Geçtiğimiz günlerde çıkan Diablo 4 kısa süre içinde çok popüler oldu ve oldukça sevildi. İncelemelerden yüksek puanlar alan, oyuncular tarafından övülen Diablo 4’te 100. seviyeye ulaşan oyuncuların sayısı belli oldu. Kimine göre bu sayı düşük.

Diablo 4‘ü normal zorluk derecesinde (Tier 1’de), ana hikaye ve yan görevleri karmaşık şekilde oynarsanız, 40-45 arasında seviyede bitirebilirsiniz. Fakat 100. seviyeye ulaşmak ise kolay değil. Blizzard’ın açıklamasına göre Diablo 4’te şimdiye kadar 6263 kişi 100. level’a yeni seviyeye ulaştı. Fakat bazı oyun editörleri ve yayıncılar bu sayıyı düşük buldu. Çünkü yapımın sayıca fazla oyuncuya sahip olduğunu ve bu kadar popülerken daha fazla kişinin 100. seviyeye ulaşması gerektiğini belirttiler.

100. seviyeye gelmek bir kilometre taşı ve daha önce belirttiğimiz gibi kolay değil. 50. seviyeden sonra seviye atlamak önemli ölçüde yavaşlıyor. Karakter yolun yarısına gelince Paragon kilidi de açılıyor. Bundan sonra karakterin build’ini geliştirmek ve iyileştirmek gerekiyor. Seviye atlamak için oyuna zaman ayırmak ve bolca tecrübe puanı kasmak lazım. Ayrıca Diablo 4’ün 50. seviyeden sonra zorlaştığına dair ortak bir görüş var. Seviye atlama konusunda Blizzard’ın neler yapacağını sezonlar başladığında göreceğiz. İlk sezon Temmuz’un ortalarında başlayacak.

diablo 4

Diablo 4’te 100. seviyeye ulaşan ilk oyuncu Twitch yayıncısı Rob2628 oldu. Barbarian sınıfıyla son seviyeye gelen Rob2628, normal modda, 54 satten fazla süre oyunu oynadı. Rob2628, Shout ve Whirlwind’e dayanan build oluşturdu, böylece 100. seviyeye geldi. Rob2628’den birkaç saat sonra cArn_ isimli başka bir oyuncu Hardcore modunda 100. seviyeye ulaştı. cArn_’ın karakteri Barbarian’dı ve Shout ve Whirlwind’e dayanan build’e sahipti. Her iki oyuncunun, zindanları sıfırlamak için oyunun bir açığından yararlandığı, zindanlarda elit sınıf dahil olmak üzere bolca düşman keserek 100. seviyeye geldikleri belirtiliyor. Bu açıdan eleştirildiler. Ancak her iki oyuncu da, Barbarian sınıfı ve oluşturdukları build’lerle rekorlar kırdılar. Bu olaydan sonra da Blizzard’tan yama geldi. Güncellemeyle birlikte Barbarian nerf’lendi. Yani Barbarian’ın gücü düşürüldü.

Superman’den yeni haber geldi