Süper Lig maçları Netflix veya Disney+’a gelebilir!

Netflix gelecek yıl 'ekstra kullanıcı' ücreti almaya başlayacak

Dijital yayın platformları canlı yayınlara olan ilgisini arttırdı. İddialara göre önümüzdeki yıl Süper Lig maçları dijital yayın platformlarında karşımıza çıkabilir. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Süper Lig maçları Netflix veya Disney+’a gelebilir! Bilindiği üzere ülkemizdeki Süper Lig maçlarının yayın hakları Bein isimli bir medya grubunda. Önümüzdeki günlerde Süper Lig’in yeni sezon yayın haklarını kimin alacağına dair bir ihale yapılacak.

Netflix reklamlı paket

Bu ihaleye şimdiye kadar sürpriz bir isim dahil olmamıştı. Fakat geçtiğimiz saatlerde ortaya bomba gibi bir iddia atıldı. İddialara göre dünyanın bir numaralı dijital yayın platformları Netflix  ve Disney+ Türkiye Süper Ligi maçları için devreye girdi.

Netflix gelecek yıl 'ekstra kullanıcı' ücreti almaya başlayacak

Süper Lig maçları Netflix veya Disney+’a gelebilir!

Elbette Netflix’in sadece dijital içerikler sunan bir platform olması kafaları karıştırmıyor değil. Malum maçlar canlı yayınlanıyor. Doğal olarak Netflix’in canlı bir yayında nasıl performans sunacağını ya da nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyoruz.

Ayrı bir soru ise Netflix’in Süper Ligi alması halinde talep edeceği ücret. Malum Bein Sports Süper Lig maçları için hayli yüksek aylık üyelik ücretleri istiyor. Fakat söz konusu Netflix olduğunda bu tutarın biraz daha düşük olacağını beklemek çok da büyük bir hayal kırıklığı olmayacaktır.

Netflix gelecek yıl 'ekstra kullanıcı' ücreti almaya başlayacak

Herşey bir yana Netflix’in yayın kalitesinin de Bein ile kıyaslanmayacak kadar üstün olduğunu biliyoruz. Netflix düşük hızlarda bile donma kasma yapmadan içeriklerini kullanıcılara ulaştırabilecek güçte sunuculara sahip. Bakalım dileriz maçlar Netflix’e gider.

Bir haftada 4 milyondan fazla AirPods Pro 2 satıldı