beIN SPORTS ücretsiz maç izleme kanalı ile karşımızda!

ücretsiz maç izleme

beIN SPORTS, ücretsiz maç izleme kanalı BeIN Sports Xtra ile karşımıza çıktı. BeIN Sports Xtra kanalında bazı Süper Lig maçları ücretsiz izlenecek.

Süper Lig’in yayın haklarına sahip olan beIN SPORTS, bugün futbol tutkunlarını sevindirecek bir haber ile karşımıza çıktı. Ücretsiz maç izleme kanalı olan beIN SPORTS Xtra’da bazı Süper Lig maçlarının şifresiz ve naklen yayınlanacağı açıklandı.

beIN SPORTS’tan ücretsiz maç izleme kanalı: BeIN Sports Xtra!

Şimdilik Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanıma sunulan beIN Sports Xtra kanalının 2020 yılı içerisinde Türkiye’de de kullanıma sunulması bekleniyor.

Netflix The Witcher için ikinci sezonu onayladı

beIN SPORTS Xtra’da, Süper Lig’in yanında La Liga ve Ligue 1 maçlarının bazıları da ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca PSG’nin tüm iç saha maçları bu kanalda ücretsiz olarak yayınlanacak. Ayrıca Fransa Kadın Milli Takımı’nın da tüm maçları yine bu kanaldan naklen yayınlanacak.

ücretsiz maç izleme

Hem TV hem de akıllı telefon ve tabletler üzerinden izlenebilecek olan beIN SPORTS Xtra, Facebook gibi sosyal medya platformları üzerinden de yayın yapacak. Ancak bu yayınlar muhtemelen bölge kısıtlaması ile sunulacağı için Türkiye’den izlenemeyecek.

Roku TV üzerinden yayın yapacak olan beIN SPORTS Xtra’yı Türkiye’den izlemek de mümkün. Bunun için Amazon gibi çeşitli yurtdışı sitelerinden bir adet Roku TV almanız ve ABD konumlu bir VPN uygulaması kullanmanız gerekiyor.

Ancak bazı VPN uygulamalarının bu tip yayınları izlemek için yeterli olmadığını belirtelim. Muhtemelen bu kanalı NordVPN gibi bir çözüm ile izlemeniz gerekecek. NordVPN’in aylık 70 TL olduğunu düşünürsek bunun pek de mantıklı bir çözüm olmayacağını belirtelim.

Bakalım ülkemizdeki yatırımlarına devam eden BeIN Sports ekibi bu tip ücretsiz maç izleme kanalları ile 2020 yılında karşımıza çıkacak mı?