Apple AirPods 2 bu ay satışa sunulabilir!

Apple AirPods 2

Apple AirPods 2’nin satış tarihi hakkında bugün ilk bilgil geldi. Söylenene göre; AirPods 2 bu ay içerisinde satışa sunulacak. İşte AirPods 2 hakkındaki son sızıntılar.

Apple’ın 25 Mart tarihinde bir etkinlik düzenleyeceği bu etkinlikte AirPower, AirPods 2 ve yeni Mac modellerini tanıtacağı uzun bir süredir konuşuluyordu. Mart etkinliği sonrasında Türkiye’deki fiyatlarını da düşürecek olan Apple’ın, AirPods 2’yi ne zaman satışa sunacağı bugün sızdı.

Apple sızıntıları ile sık sık gündeme gelen Applesfera; bugün AirPods 2’nin satış tarihi hakkında net bir açıklama yaptı. Gelen açıklamalara göre; AirPods 2, 29 Mart 2019 tarihine başta Amerika olmak üzere belli başlı ülkelerde satışa sunulacak. Bu Avrupa ülkeleri arasında Türkiye‘nin de olacağını düşünüyoruz.

Apple AirPods 2 nasıl olacak?

AirPods 2, ilk modelin görünümüne yakın bir tasarım ile gelecek. Daha yumuşak bir malzemeden üretilecek olan AirPods 2, IP68 sertifikası sayesinde su geçirmeyecek. Ayrıca AirPods 2, yeni çipi sayesinde Hey Siri özelliğini destekleyecek.

iPhone ile çekildi yarışması sonuçlandı!

Qi standartı sayesinde AirPods 2’nin kutusu kablosuz şarj desteğini sunacak. AirPods 2’nin ses kalitesinin bir AirPods’tan bir tık daha iyi olacağının altını çizelim. 159 dolar veya 179 dolar fiyat etiketine sahip olacağını düşündüğümüz AirPods 2, Türkiye’de 900 TL ila 1.000 TL arasında bir fiyat etiketine sahip olacak.

Apple AirPods 2