X-Men Dark Phoenix için yeni tanıtım videosu

maxresdefault 5

X-Men evreninde sular durulmuyor. Sürekli geçmiş ve gelecek arasında bir döngüde sıkışan seri yakında yeni filmiyle sinema severlerin karşısına çıkacak. İşte X-Men Dark Phoenix için yayınlanan yeni tanıtım videosu.

X-Men serisi son yıllarda hayli karışık bir eksen üzerine oturdu. Filmde bolca zaman yolculuğu yapılması, geleceğe ilişkin tüm dengeleri de değiştirdi. Bir filmde öldüğünü zannettiğiniz bir karakter, sonraki filmde başrol olarak karşınıza çıkabiliyor. Bu da X-Men serisinin geleceği hakkında teoriler üretmeyi imkansız hale getiriyor.

X-Men Dark Phoneix için nefes kesen tanıtım videosu

Serinin yeni filmi olan Dark Phoenix, 7 Haziran’da izleyiciyle buluşacak. X-Men Dark Phoenix, isminde de az çok anlaşılacağı üzere Jean Grey’in hikayesine odaklanacak.

X-Men evrenini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Jean benzersiz güçlere sahip bir karakter. Hatta güçleri ile dünyayı dümdüz edeceğini bile söylemek mümkün. Filmin asıl konusu ise Jean’i kontrol altına alıp, dünyayı kurtarmaya odaklanıyor.

X-Men Dark Phoenix’in şimdilik hangi zaman diliminde geçtiği bilinmiyor. Malum, serinin başlarında Jean Grey ölmüştü. Fakat sonra tekrardan geri geldi. Sonra yine öldü. Şimdi karakterin durumu ne, bilinmiyor.

Yönetmen koltuğunda Simon Kinberg’in oturduğu filmin kadrosunda James McAvoy, Michael Fassbender, Evan Peters ve Jennifer Lawrence gibi isimler yer alıyor. Film için yayınlanan son tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

Fortnite için yeni güncelleme yayınlandı