Stranger Things yıldızı David Harbour yeni rolü ile şaşırttı

Stranger Things yıldızı David Harbour

Stranger Things yıldızı David Harbour yeni rolü ile şaşırttı. StrangerThings dizisinde David Harbour’ın koruyucu ve sevgi dolu Jim Hopper rolü sizi büyüledi biliyoruz ancak önümüzdeki tatil sezonunda Harbour’ı tamamen farklı bir rolde göreceğiz. Stranger  Things yıldızı, Violent Night adlı R dereceli bir Noel filminde oynayacak. İşte filmle ilgili bildiğimiz her şey haberimizde.

Violent Night, senaryosunu Pat Casey ve Josh Miller’ın birlikte yazdığı Norveçli film yapımcısı Tommy Wirkola tarafından yönetilen bir Noel aksiyon komedi filmi. Gişe rekortmeni Hansel & Gretel: Witch Hunters’ın yönetmeni ve yazarı olarak Wirkola’ya aşina olabilirsiniz.

Stranger Things yıldızı David Harbour

Yapımda David Harbour, Noel Baba’yı oynuyor, ancak herkesin hayal ettiği Noel Babadan farklı. Hepimiz Noel Baba’yı Noel arifesinde çocuklara hediyeler dağıtan neşeli, beyaz sakallı bir adam olarak tanırız. Ama Harbour’ın Noel Baba’sı aynı şeyi yapmayacak. Noel arifesinde zengin bir ailenin evine saldıran bir grup paralı askeri indirerek günü kurtarmak gibi tamamlaması gereken daha önemli bir görevi var.

Violent Night, aksiyon dolu ve “her zaman kırmızıya bahis oynamanız gerektiğini söyleyen kömür karası bir tatil gerilimi” olarak tanımlandı. Oldukça merak edici bir tanım değil mi bu?

Stranger Things yıldızı David Harbour

Stranger Things yıldızı David Harbour yeni rolü ile şaşırttı

Filmin kadrosunda kimler var?

Aşağıda IMDb üzerinden tam kadro listesi :

David Harbour Noel Baba olarak
John Leguizamo Ben olarak
Anne olarak Beverly D’Angelo
Alex Hassell Skyler olarak
Brendan Fletcher Krampus olarak
Erik Athavale Richard olarak
Mitra Suri,
Alexis Daha Yüksek Sesle
Edi Patterson
kamera dev
Andre Eriksen
Sean Skene Kurşun Koruma olarak
Bar Patronu olarak Frederick Allen

Stranger Things yıldızı David Harbour

David Harbour’ın başrolde olduğu Violent Night ne zaman vizyona giriyor?

Filmin 2 Aralık 2022 Cuma günü Universal Pictures tarafından tüm bölgelerde vizyona girmesi planlanıyor. Çıkış tarihine yaklaştıkça, fragman yayınlanacaktır. Sinemalarda dört ay kaldıktan sonra, filmin Nisan 2023’te Peacock’a gitmesi bekleniyor.

Violent Night Netflix’te Olacak mı?

Netflix ve Universal’ın çok yıllı, özel bir lisans anlaşması olduğundan, yapımın Netflix’e gelmesini bekleyebiliriz. Anlaşmaya göre Netflix, vizyona girmelerinden yaklaşık dört yıl sonra Evrensel canlı aksiyon filmleri alıyor. Bu, muhtemelen 2026’da Netflix’te göreceğimi Violent Night anlamına geliyor.

GTA 6 geliştirme ekibi daha da büyüyor