Stranger Things 3. sezon fragmanı yayınlandı!

maxresdefault 28

Stranger Things 3. sezon fragmanı bugün yayınlandı. 4 Temmuz’da Netflix’teki yerini alacak olan Stranger Things 3. sezonda bakalım bizleri neler bekliyor?

2016 yılında Netflix’te yayınlanan ve çocuk oyuncularına rağmen büyük başarılara imza atan Stranger Things, geçtiğimiz yıl ikinci sezonu ile biraz hayal kırıklığı yaratmıştı. Shawn Levy, Matt ve Ross Duffer gibi kalemi güçlü isimler tarafından beyaz cama uyarlanan Fantastik-Bilim Kurgu-Gerilim türündeki Stranger Things; IMDB, Rotten Tomaetos ve MetaCritic gibi otoritelerden çok yüksek notlar almıştı.

Netflix Türkiye fiyatlara zam yaptı!

Stranger Things’in baş rollerinde Hollywood’un en yetenekli aktrislerinden Winona Ryder yer alıyor. Dizinin diğer kadrosunda ise David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono ve Matthew Modine gibi oyuncular yer alıyor.

Bugün ise dizinin 3. sezonuna ait fragman yayınlandı. 4 Temmuz 2019 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix’teki yerini alacak olan 3. sezon büyük merakla bekleniyor. Bakalım Stranger Things yeni sezonu ile 2. sezonda yaşanan hayal kırıklığını telafi edebilecek mi?