Linda Hamilton Sarah Connor rolünü bırakıyor

linda hamilton

Ünlü sinema filmi serisi Terminatör’ün yıldızı Linda Hamilton Sarah Connor rolünü bir daha almak istemediğini açıkladı.

Son Terminatör filmi beyaz perdede beklenen ilgiyi görmeyince, Terminatör efsanesinin sonunun geldiği söylentileri ortaya çıkmıştı.

Linda Hamilton filmden çıkmak istiyor

Yıllar sonra bir Terminatör filminde tekrar rol alan, serinin ilk filmlerinin yıldızı olan Linda Hamilton ise bu gişe başarısızlığından sonra artık bu rolü tekrar oynamak istemediğinin altını çizdi.

2019’da yayınlanan Terminator: Dark Fate aslında seyircilerden olumlu yorumlar almasına rağmen, gişede başarısızlığıa uğramıştı. Yapımcılar 185 miyon dolar bütçeyle çekilen filmden milyar dolarlık gişe başarısı bekliyordu. Ancak sinema endüstrisi sadece 261 milyon dolar kazanan film nedeniyle hayal kırıklığı yaşamıştı.

Ancak Linda Hamilton tek film için değil, üç filmlik seri için yapımcıyla anlamıştı. Üçleme olması beklenen filmin ucu ucuna para kazanması nedeniyle üçleme fikri de riske girmiş durumda. Fakat üçlemeyi riske eden asıl detay, serinin yıldızı Linda Hamilton’un artık bu rolü oynamak istememesi.

Terminatör serisinin Linda Hamilton’ın hayatında önemli bir yeri bulunuyor. Bu filmle adını duyuran ve önemli de bir servet yapan Hamilton aynı zamanda filmin yönetmeni James Cameroon ile evliydi.

Telegram kurucusu Pavel Durov WhatsApp’a ağır sözler söyledi

Ancak şu anda 63 yaşında olan oyuncu, Cameron ile evliliğini sadece 2 yıl sürdürebilmiş ve ardından boşanmıştı. Hamilton Cameron’dan sonra bol ödüllü sinema kariyerine devam etse de bir daha evlenmedi.

linda hamilton