Stranger Things Yeni Sezon Onayını Kaptı!

netflix stranger things poster

Uzun süredir önemli işlere imza atan Netflix, bir kez daha turnayı gözünden vurdu. Eleştirmen ve izleyici değerlendirmeleri sonucunda, son yılların en başarılı dizilerinden biri olan Stranger Things, ikinci sezon onayını kaptı.

1997 yılında kurulan ve piyasaya, video kaset kiralama, internet temelli videolar ile ünlenen Netflix, son yıllarda inanılmaz başarılar elde etti. Marvel serileri Daredevil ve Jessica Jones’un yanı sıra, 2013’dn itibaren Arrested Development, The Killing, Star Wars: The Clone Wars, Trailer Park Boys, Voltron The Legendary Defender; “Netflix Original” logosuyla ekranlarla buluştu. Şu anda kanalın, Amerika Birleşik Devletlerinde 50 milyon, dünya çapında ise 90 milyona adet abonesi bulunuyor.

Stranger Things

Shawn Levy, Matt ve Ross Duffer gibi kalemi güçlü isimler tarafından beyaz cama uyarlanan Fantastik-Bilim Kurgu-Gerilim türündeki Stranger Things; IMDB, Rotten Tomaetos ve MetaCritic gibi otoritelerden çok yüksek notlar aldı. Üstelik Stranger Things sadece eleştirmenlerden geçer not almakla kalmayarak; yüksek reytinglerle de yapımcısına bayram ettirdi.

Baş rolde Hollywood’un en yetenekli aktrislerinden Winona Ryder yer alırken, diğer rolleri de David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono ve Matthew Modine gibi yetenekli oyuncular paylaşıyor.

İlk sezonun sürpriz ve çarpıcı sezonundan sonra, ikinci sezonun varlığı arafta kalmıştı. Neyse ki Netflix yöneticileri, kayda değer bir öngörü ile gerekeni yaptı.

Dizinin ikinci sezonunun, 2017’nin Temmuz ayında beyaz cam ile buluşması bekleniyor.

Mazda, Başarıdan Başarıya Koştu!