Game of Thrones yıldızı yeni projesini duyurdu

Game of Thrones yıldızı yeni projesini duyurdu

Game of Thrones yıldızının hangi projede yer alacağı belli oldu. İşte tüm detaylar.

Variety’nin özel olarak edindiği bilgiye göre Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke, Amazon Prime Video’nun yakında çıkacak olan “Criminal” çizgi roman uyarlamasında başrolde yer alacak. Clarke, daha önce açıklanan oyuncular olan Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes, Adria Arjona, Logan Browning, Kadeem Hardison, Pat Healy, Taylor Sele, Gus Halper, Aliyah Camacho, Michael Mando, Marvin Jones III, Michael Xavier ve Dominic’le birlikte rol alacak. Çizgi romanlar Ed Brubaker ve Sean Phillips tarafından yaratıldı. Resmi açıklamada, serinin “birbiriyle iç içe geçmiş suç hikayeleri evreni” olduğu belirtiliyor.

Game of Thrones yıldızı yeni projesini duyurdu

Clarke, “zeki ve cesur bir silahlı soyguncu, zekası kadar silahı da kullanmada hızlı” olarak tanımlanan Mallory rolünü canlandıracak. Bonnie ve Clyde benzeri tutkulu bir ilişki içinde olduğu Ricky Lawless (Halper) ile birlikte bir soygun ekibinin parçası. Mallory, kanunun yanlış tarafında yaşayan ve kendisini ve tüm ekibini tehlike bölgesine getirecek sırları saklayan, sınırda bir kadını”canlandıracak.

Clarke elbette en çok sekiz sezonluk HBO dizisi Game of Thrones’ta Daenerys Targaryen rolüyle tanınıyor ve bu süreçte dört Emmy Ödülü adaylığı aldı. Son dönemdeki diğer TV çalışmaları arasında Marvel-Disney+ dizisi “Secret Invasion” yer alıyor. Clarke’ın filmleri arasında “Senden Önce Ben”, “Geçen Noel”, “The Pod Generation”, “Solo: Bir Star Wars Hikayesi” ve “Terminator Genisys” yer alıyor.

Galaxy AI ile Yeni Dönem Başlıyor: Samsung’un Yenilikleri Neler?