Stranger Things son sezonda farklılık yapacak

Stranger Things son sezonda farklılık yapacak

Stranger Things yaratıcıları, beşinci sezonun dizinin uzun süredir devam eden anlatı geleneklerinden birinden kopacağını açıkladı. İşte tüm detaylar.

Her yeni sezonun başlangıcında, hit Netflix bilim kurgu dizisi Stranger Things, karışıma yeni karakterler katmayı alışkanlık haline getirmişti. Listeye yapılan popüler eklemeler arasında Maya Hawke’den Robin Buckley, Noah Schnapp’tan Will Byers ve Joe Keery’den Steve Harrington yer almıştı. Dördüncü sezonda Joseph Quinn, Eddie Munson olarak kadroya katıldı. Ancak popüler dizinin yaratıcıları Ross ve Matt Duffer, yaklaşan beşinci ve son sezonun odağını yeni karakterlere kaydırmayacağını açıkladı.

Stranger Things son sezonda farklılık yapacak

Ross Duffer, IndieWire’a “Ne zaman yeni bir karakter tanıtsak, anlatının ayrılmaz bir parçası olacağından emin olmak istiyoruz” dedi. “Ama bunu her yaptığımızda gergin oluyoruz, çünkü ‘Burada harika bir karakter kadromuz ve aktörlerimiz var ve yeni bir karakterle geçirdiğimiz her an, zaman ayırıyoruz. Yani kimi tanıtacağımız konusunda çok ama çok dikkatliyiz” ifadelerini kullandı.

“5. Sezon için yeni karakterler eklemek gibi bir planı olmadığını açıklayan dizinin yapımcıları her sezon eklenen yeni karakter geleneğini bozmaya kararlı görünüyor. Stranger Things’in yaklaşan beşinci ve son sezonu hakkında bilinen çok fazla detay yok. Ancak dizi yayın akışı devinin en sevilen dizileri arasında yer alıyor. Stranger Things’in yıldızlarından bazıları, son bölümlerle ilgili bazı şikayetlerin ardından gelecek beşinci sezon bir sürpriz hazırladıklarını da duyurdu.

WhatsApp yeni özelliği için geri sayıma geçti