Star Wars Jedi: Survivor’ın çıkış tarihi belli oldu

Star Wars Jedi: Survivor

Büyük beğeni kazanan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyunu olan Star Wars Jedi: Survivor’ın çıkış tarihi netlik kazandı.

Tüm zamanların en sevilen bilim-kurgu serilerinden Star Wars, bir yandan dizileriyle gündeme gelirken, bir yandan da yeni oyunlarıyla adından söz ettiriyor. Yakında oyun severlerle buluşacak olan Star Wars oyunlarının başında ise Star Wars Jedi: Fallen Order’ın merakla beklenen devam oyunu geliyor.

Hatırlayacağınız gibi Star Wars Jedi: Fallen Order, 2019 yılında oyun severlerle buluşmuş ve yoğun ilgi görerek bugüne kadar çıkan en başarılı Star Wars oyunlarından biri olmuştu. Haliyle bir devam oyunu için yeşil ışık yakılması da gecikmedi. İşte bu devam oyunu olan Star Wars: Jedi Survivor, önümüzdeki yılın başında oyun severlerle buluşacak. Heyecanla beklenen oyunun çıkış tarihi netlik kazandı.

Star Wars Jedi

Lucasfilm ya da Respawn Entertainment stüdyosu henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da Steam’de ortaya çıkan bilgiler, oyunun 15 Mart 2023’te yayınlanacağını ortaya çıkardı.

Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen Star Wars: Jedi Survivor, ilk oyunun ana kahramanı olan Cal Kestis’in maceralarına odaklanamaya devam edecek. Bir yandan İmparatorluk güçlerinden kaçmaya devam eden Cal, bir yandan da güce duyarlı çocukları İmparatorluk’un zulmünden kurtarmaya çalışacak.

Survivor; PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’ye geliyor. Oyundan yayınlanan ilk fragman, Jedi Survivor’ın yeni nesil oyun motorlarının sunduğu imkanları sonuna kadar kullanacağını gösteriyor.

Twitter reklam krizini atlattı