Star Wars Outlaws’tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Star Wars Outlaws

Heyecanla beklenen yeni Star Wars oyunu Star Wars Outlaws’tan 10 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Oyun, 30 Ağustos’ta çıkacak.

Oyun dünyasında dikkat çekici etkinlikler üst üste geliyor. Dün Xbox Games Showcase etkinliğinin düzenlenmesinin ardından bugün de Ubisoft Forward etkinliği gerçekleşti. Bu etkinlik kapsamında yeni oyunlarını tanıtan Ubisoft, heyecanla beklenen yeni Star Wars oyunu Star Wars Outlaws’tan yeni bir video paylaştı. 10 dakikalık bu oynanış videosu, Outlaws’ın oyun mekaniklerini ve grafiklerini detaylı bir şekilde görmemizi sağlıyor.

Knights of the Old Republic gibi bir iki istisna dışında, Star Wars oyunları uzunca bir süre hayal kırıklıklarıyla gündeme geldi. Ancak son yıllarda bu durum değişti. Fallen Order ile başlayıp Survivor ile devam eden Star Wars Jedi serisi, son yılların en başarılı oyunları arasına girerek, Star Wars hayranlarının yüzünü güldürdü. Yaşanan bu değişim, Star Wars Outlaws’tan da beklentileri yukarı çekiyor. Oyunun bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını ise bekleyip göreceğiz. Üstelik bu bekleyiş o kadar da uzun sürmeyecek. Çünkü merakla beklenen oyun, 30 Ağustos’ta oyunseverlerle buluşacak.

Açık dünyada geçen ilk Star Wars oyunu olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Star Wars Outlaws, The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi filmleri arasındaki dönemde geçiyor. Oyuncular Kay Vess adlı bir suçluyu kontrol ederek Star Wars evreni boyunca uzanan bir maceraya atılacak. Bu geniş açık dünyada oyuncuların farklı gezegenleri keşfederek yepyeni dünyalara adım atabileceği söyleniyor. Tabii film ve dizilerden aşina olduğumuz gezegenler de bu maceranın parçası olacak.

2024 oyun

Yeni Nesil Xbox Geliyor; Microsoft Resmen Duyurdu