Yeni Titanfall ufukta göründü

titanfall 3

Titanfall 1 ve 2 oldukça sevildi. Seri kendine has oyuncu kitlesi yaratmayı başarmıştı. Titanfall 3’ün ne zaman çıkacağı merak ediliyordu, fakat oyun resmen şehir efsanesine döndü ve hakkında herhangi bir haber çıkmadı. Şimdi ise dikkat çekici gelişme oldu, çünkü Respawn CEO’su Titanfall 3’ün olabileceğini söyledi.

Titanfall serisi aynı evrende geçen Apex Legends ile yoluna devam ediyor, fakat bir türlü yeni bir ana oyun çıkmadı. Serinin fanları Titanfall 3’ün akıbetini merak ediyordu. Respawn Entertainment CEO’su Vince Zampella, Barrons sitesine oyunla ilgili açıklamalar yaptı. Zampella, yeni Titanfall oyunu yapmayı çok istediğini ancak şu anda söz konusu olmadığını belirtti. Titanfall 3‘ün doğru zamanda ve doğru projeyle gelmesi gerektiğini savunan Respawn CEO’su, “Hem oyuncuların hem de bizim çok sevdiğimiz bir seri. Yeni bir Titanfall yapmak istiyorum, ancak her şeyin doğru olması gerekiyor. Bu yüzden yeni oyun için kesinlikle evet olacak diyemiyorum, böyle dersem oyun çıkmadığında birçok oyuncu hayal kırıklığı yaşayabilir” şeklinde sözlerini sürdürdü.

titanfall 3

Yaklaşık olarak üç ay kadar önce EA, Titanfall Legends kod adlı tek oyunculu gizli bir projeyi iptal etti. Bu iptal kararı, Apex Legends ve Battlefield’ın mobil sürümlerinin kepenkleri indirmesinin ardından geldi. Titanfall Legends’ın konusu ve neler içerdiği tam olarak bilinmiyor. Fakat oyunun iptalinden 50 kişilik geliştirici kadrosu etkilendi ve EA, bu çalışanları şirkette farklı pozisyonlarda farklı projelere yönlendirdi.

Diğer taraftan Respawn Entertainment odağını Star Wars’a kaydırdı. Fallen Order’ın başarısından sonra devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor piyasaya çıktı. Star Wars Jedi serisinin üçüncü ve son oyunla devam etmesi bekleniyor. Respawn’ın Star Wars evreninde geçen biri FPS diğeri strateji türünde olan iki projesi daha var ki, bu oyunlar daha geliştirme aşamasında ve isimleri de belli değil. Görünüşe göre Titanfall 3 fikir olarak olsa da, gerçeğe dönüşmesi için daha çok bekletecek.

The Last of Us Part 1 PC için 25 GB’lık devasa yama yayınlandı