Star Wars Jedi: Survivor’dan fragman geldi

Star Wars Jedi Survivor

Nisan ayında oyun severlerle buluşacak olan yeni Star Wars oyunu Star Wars Jedi: Survivor’dan dikkat çekici bir fragman daha yayınlandı.

Tüm zamanların en sevilen bilim-kurgu serilerinden Star Wars, bir yandan dizileriyle gündeme gelirken, bir yandan da yeni oyunlarıyla adından söz ettiriyor. Yakında oyun severlerle buluşacak olan Star Wars oyunlarının başında ise Star Wars Jedi: Fallen Order’ın merakla beklenen devam oyunu geliyor.

Hatırlayacağınız gibi Star Wars Jedi: Fallen Order, 2019 yılında oyun severlerle buluşmuş ve yoğun ilgi görerek bugüne kadar çıkan en başarılı Star Wars oyunlarından biri olmuştu. Haliyle bir devam oyunu için yeşil ışık yakılması da gecikmedi. İşte bu devam oyunu olan Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan 2023’te oyun severlerle buluşacak. Artık çıkışına yaklaşık bir ay kalan Survivor için meraklı bekleyişimiz sürerken, EA Games ve Respawn Entertainment oyundan yeni bir fragman daha yayınlandı. Aşağıda bulabileceğiniz bu yeni fragman, oyunun hikayesine odaklanıyor ve Survivor hakkında yeni detayların ortaya çıkmasını sağlıyor.

Star Wars Jedi: Survivor

Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen Star Wars Jedi: Survivor, ilk oyunun ana kahramanı olan Cal Kestis’in maceralarına odaklanamaya devam ediyor. Bir yandan İmparatorluk güçlerinden kaçmaya devam eden Cal, bir yandan da güce duyarlı çocukları İmparatorluk’un zulmünden kurtarmaya çalışacak. Yayınlanan bu son fragmanıyla oyun severleri daha da heyecanlandıran Survivor; PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’ye geliyor.

Volkswagen düşük maliyetli elektrikli otomobilini tanıttı