Squid Game reality show olacak!

Squid Game ikinci sezon bekleyenlere müjde

Netflix tarafından geçtiğimiz yıl yayına alınan ve tüm dünyada adeta fırtınalar estiren ünlü yapım Squid Game, şimdi de reality show programı olarak karşımıza çıkacak.

Squid Game reality show olacak! Yabancı dizilere merakı olan ya da evinde Netflix aboneliği bulunan hemen herkes, o ya da bu şekilde Squid Game ismini duymuştur. Platformda yayınlandığı gün olan 17 Eylül 2021 tarihinden itibaren aylarca en çok izlenen yapım unvanını elinde bulunduran, dünya genelinde yüz milyonlarca etkileşim alan bu dizi, belki de başlangıçta hiç planlanmamış olsa bile şimdiden 2. Sezonu garantiledi.

Netflix müjdeli haberi verdi! Squid Game yeni sezon yolda

Öte yandan Netflix, Squid Game’e olan ilgiyi başka bir yapım üzerinden daha canlı tutarak kazancını maksimuma çıkartma konusunda bir hayli istekli. Ünlü medya platformu tarafından yapılan açıklamaya göre, Squid Game: The Challenge isimli yarışma için talepler toplanmaya başlandı.

Squid Game yaratıcısı 2. sezon hakkında konuştu

Squid Game reality show olacak!

Dizidekine uygun olarak 456 yarışmacının bulunacağı bu yeni reality show programı, tıpkı dizide olduğu gibi birçok zorlu parkurun geçilmesi ve nihayetinde bir kişinin büyük ödülü kazanması mantığına dayanıyor. Netflix tarafından açıklanan büyük ödül 4,56 milyon dolarken, yarışmanın diziden ayrılan en önemli yönü, kaybedenin öldürülmeyecek olması, yani en azından biz öyle tahmin ediyoruz.

Squid Game partisi kanlı bitti! 8 ölü

Toplamda 10 bölüm sürecek olan programın çekimleri İngiltere’de yapılacak. 2023 yılının ilk günlerinden itibaren başlanacak çekimler yaklaşık 1 ay sürecek. Ancak Squid Game: The Challenge’ın çekimlerin tamamlanmasının hemen ardından mı yayına alınacağı yoksa ikinci sezonun yayım tarihine yakın bir zamanın mı bekleneceği şimdilik bilinmiyor.

Kripto para piyasası erimeye devam ediyor