Squid Game dizisinin başrol oyuncusu tarihe geçti

Squid Game yapımının 900 milyon dolar değerine ulaşması bekleniyor!

Netflix tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve 2021 yılına damgasını vuran Squid Game, adından bahsettirmeye devam ediyor.

Squid Game dizisinin başrol oyuncusu tarihe geçti. Başarılı bir yapımın yayınlandığı platformu ilgi odağı haline getirdiğine birçok defa şahit olduk. Ancak hiç birisi, Squid Game kadar sansasyonel bir etki yaratamadı. 2021 yılında gösterime giren ve sosyal medyanın da yardımıyla bir anda dünyanın en çok konuşulan dizisi haline gelen Squid Game, adını tarihe yazdırmaya devam ediyor.

Squid Game yaratıcısı 2. sezon hakkında konuştu

Dizi, Netflix platformunda yayınlandığı ilk 2 günün sonunda 63 milyon izlenme saati süresine ulaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ancak Squid Game için bu sadece yeni bir dönemin habercisiydi.

Squid Game hakkında yeni bir teori ortaya çıktı

Squid Game dizisinin başrol oyuncusu tarihe geçti

Öyle ki 10. günün sonunda 510 milyon saatlik izlenme süresine ulaşan daha sonra ise 570 milyon saatle platformun tüm zamanların en çok izlenen dizisi unvanını kazanan yapım, Altın Küre’de dahil olmak üzere pek çok ödülün sahibi olmuştu. Ancak yayınlanmasının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen, hala Squid Game’in bir yerlerde ödül almaya devam ettiğini söyleyelim.

Squid Game yönetmeninden şaşırtıcı açıklama

Dün gerçekleşen Emmy Ödülleri töreninde “En İyi Drama Dizisi” dalında aday gösterilen Squid Game, her ne kadar diziler bazında bu ödülü alamasa da, dizinin başrol oyuncusu Lee Jung-Jae, “En İyi Drama Dizisi Başrol Oyuncusu” ödülünü almaya hak kazandı. Daha önce hiçbir Asyalı oyuncunun bu ödülü alamadığını düşündüğümüzde, Squid Game’in ne kadar önemli bir yapım olduğunu da bir kez daha anlamış oluyoruz. Öte yandan, Squid Game’in alamadığı En İyi Drama Dizisi ödülünü ise, HBO’da yayınlanan Succession dizisinin aldığını belirtelim.

Galaxy S23 Ultra kamerası iPhone 14 Pro’yu geride bırakabilir