Galaxy S23 Ultra kamerası iPhone 14 Pro’yu geride bırakabilir

iPhone 14 hayal kırıklığı

Akıllı telefon dünyasının en önemli rakiplerinden ikisi olan Samsung ve Apple için yeni rekabet dönemi başladı.

Galaxy S23 Ultra kamerası iPhone 14 Pro’yu geride bırakabilir. Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile Amerikalı teknoloji devi Apple arasında hiç bitmeyecek türden bir rekabet olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle akıllı telefon dünyasını kendi aralarında paylaşmakta zorlanan bu iki ismi aslında bir süredir kendi kabuklarına çekilmişlerdi. Bunula birlikte iPhone 14 serisinin tanıtılması, sadece Apple’ı değil rakiplerini de harekete geçirdi.

Samsung Galaxy S23

Her ne kadar teknoloji meraklıları genel olarak iPhone 14 serisinde çok önemli bir değişiklik olmadığını dile getirse de, aslında Pro modellerini bu eleştirilerden sıyırmak daha kolay.

s2323

Galaxy S23 Ultra kamerası iPhone 14 Pro’yu geride bırakabilir

Bunun neden ise iPhone 14 Pro modelinde 48MP’lik bir kameranın bulunması. Bu duruma bir de Apple kalitesini eklediğimiz zaman, ortaya çıkan sonuçlar gerçekten oldukça ilginç olabiliyor.

s23

Öte yandan Güney Koreli teknoloji devinin henüz yeni kozunu oynamadığını da söyleyelim. Gelen son haberlere göre, Samsung Galaxy S23 Ultra modelinin arka yüzeyinde 200MP’lik bir ana kameranın olacağı kesinleşti. Üstelik, telefonun selefine baktığımız zaman artan tek şeyin MP olmadığını da görüyoruz. Öyle ki iPhone 13 Pro’da diyafram açıklığı f/1,8 olarak açıklanmışken, yeni modelde bu değer 1/1,5’im altına düşebilir. Peki 200MP’le desteklenen daha geniş diyafram açıklığına sahip bu kamera 48MP’lik iPhone 14 Pro’yu geride bırakabilecek mi? İşte orasını da zaman gösterecek.

Türk Telekom’dan 5G ’de yenilikçi hamle