Squid Game dizisinde görünen telefon numarası kime ait?

Squid Game dizisinde görünen telefon numarası kime ait?

Popüler dizi ve film platformu Netflix’e eylül ayında gelen Squid Game dizisi büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğeni ile izleniyor. İzleyenlerden büyük beğeni toplayan dizi sosyal medyada gündem oldu.

Squid Game dizisinde görünen telefon numarası kime ait? Hwang Dong-hyuk tarafından yazılan ve yönetilen Güney Koreli bir hayatta kalma drama televizyon dizisi olan Squid Game’de para sıkıntısı çeken oyuncuların aldıkları bir davet üzerine yaşadıkları anlatılıyor.

Netflix’in paylaştığı en çok izlenen dizi ve filmlerin listesinin başında Bridgerton dizisi zirvede yer alıyordu ancak Netflix CEO’suna göre Güney Kore yapımı ‘Squid Game’ yakında zirveye çıkabilir.

Squid Game dizisinde görünen telefon numarası kime ait?

Yakın zamanda Netflix’te yayınlanan dizinin bir sahnesinde yarışmaya katılmak için verilen kart üzerindeki telefon numarası dikkat çekti. Film ya da dizilerde yer alan bu telefonları merak edip arayanlar her zaman olmuştur. Squid Game dizisinde ekrana yansıyan bu numara için de böyle birşey yaşandı. Dizideki numarayı arayanlar oldu ve bu numarayı normal yaşantısında kullanan birinin olduğu ortaya çıktı.

Squid Game dizisinde görünen telefon numarası kime ait?

Numaranın sahibi olan kişi “Sürekli arama ve mesaj aldığını” ve normal hayatını sürdürmekte zorluk çektiğini ifade ederek Netflix’ten yardım talebinde bulundu.

Haber Global’in aktardığına göre, Netflix, Squid Game’de yayınlanan telefon numarasının sahibi için yapım ekibi tarafından iletişime geçildiğini SBS News ile paylaştı. Netflix’in telefon numarası sahibi için başka bir şey yapılamayacağını söyleyerek “numarasını değiştirmesini” söylediği iddia ediliyor.

17 Eylül’de gösterime başlayan dizinin büyük beğeni ile izlenen ilk sezonunun ardından ikinci sezonun ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.

TCL Movetime MT42 akıllı saat incelemesi: Çocuklar için ideal seçim!