Spotify çalma listeleri günlük haber ekleme özelliği kazanacak

Spotify haber

Her kullanıcısının kendisine göre ayarlayabildiği Spotify çalma listeleri, yepyeni bir özellikle kullanıcıların karşısına geçiyor. Apple müzik ile olan rekabeti nedeniyle sürekli yeni özellikler deneyen Spotify, bu sefer de günlük haberler ile ilgili bir çalışma yürüttüğünü söyledi.

Eski dönemlerden alışık olduğumuz, hem şarkı listelerinin çalınması hem de günlük haberlerin verilmesi daha çok araçlarda olan bir durumdu. Spotify bunu “Your Daily Drive” isimli bir çalma listesi ile yeniden hayata kazandırmak istiyor. Seçeceğiniz bu liste ile birlikte, sizlere hem daha önceden dinlemiş olduğunuz parçalar aktarılacak, hem de günlük haberler verilecek.

Spotify çalma listeleri günlük haberler ile donatılacak

Çalma listeleri ile ilgili özellik sadece belirlediğiniz herhangi bir “Your Daily Drive” isimli listelerde geçerli olacak. Muhtemelen her 3 parçadan sonra bir tane günlük haber verilecek. Böylece bu çalma listeleri günlük haberler ile donatılmış olacak.

Spotify haberler

Şu anda her ne kadar Apple Müzik ile Spotify arasında büyük bir rekabet olsa bile, bunun her için kuruluş için domine edici olduğunu görmek mümkün. Muhtemelen Apple şirketi ilerleyen dönemlerde Apple müzik ile ilgili yapacağı değişimlerle buna bir karşılık verecektir.

Spotify uygulaması, Türkiye’de de birçok kişi tarafından kullanılıyor. Eğer siz de Spotify kullanıcılarından biriyseniz, platformdan ne tür beklentileriniz olduğunu yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Spotify çiftlere özel üyelik sistemini test ediyor!