Windows 10 güvenlik güncellemenizi hemen kontrol edin!

Windows 10 güncelleme

En son yayınlanan Windows 10 güvenlik güncellemesi ile ilgili kullanıcılar tarafından bazı hatalar bildirilmeye başlandı. Windows 7 ve Windows 8 her ne kadar güvensiz olarak görülse bile, Windows 10 ile ilgili yaşanan bir gelişme güvenliğin bazı sorunları da beraberinde getirdiğini ortaya koyuyor.

Microsoft tarafından yapılan Windows 10 güvenlik güncellemesi 11 Haziran’da kullanıcılara sunulmuştu. Yetkililer Windows 10 ile ilgili herhangi bir problemin bulunmadığını ve tamamen kullanıma hazır olduğunu ifade etmişti. Ancak kullanıcılar bu yeni güncellemeyi aldıktan sonra Bluetooth konusunda bazı problemler yaşamaya başladı.

Windows 10 güvenlik güncellemesi eski telefonları tanımıyor

Cep telefonunuz ile bilgisayarınız arasında bağlantı kurmaya çalıştığınızda, Bluetooth hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda muhtemelen kullandığınız cep telefonu Android 7 ve daha altı bir işletim sistemine sahiptir.

bluetooth sorunu

Microsoft tarafından yapılan açıklamada, bu güvenlik güncellemesinin Windows 10 için eşsiz olduğu ve kesinlikle geri çekilmeyeceği ifade edildi. Microsoft yetkilileri, eski cihazların Windows 10 tarafından güvenilmez olarak görülmesi nedeniyle bu sorunun ortaya çıktığını söyledi.

Cep telefonunuz ve bilgisayarınız arasında bluetooth bağlantısı kurmak istiyorsanız, Windows 10 güncellemenizi kaldırabilirsiniz. Ancak bunu yapmanız durumunda, işletim sisteminiz daha çok tehlikeye açık bir hale gelecektir. Bu nedenle cep telefonunuzu daha üst bir Android versiyonuna geçirmeniz sizin için çok daha güvenli olacaktır.

Bu güncelleme ile ilgili herhangi bir problem yaşadıysanız, fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Android telefonunuzu Windows 10 ile bilgisayarınızdan kullanabileceksiniz