Spotify spor için çalma listesi oluşturacak: Kendinizi Rambo gibi hissedebilirsiniz!

Sesli kitap piyasası

Popüler çevrimiçi müzik platformu Spotify, spor için çalma listesi oluşturma kararı aldı. Seçtiğiniz çalma listesi ile birlikte kendinizi Rambo gibi hissedebilirsiniz!

Geliştirici bir ekip tarafından Spotify spor için çalma listesi oluşturuldu. Kullanıcıların önemli bir bölümü platformdan böyle bir talepte bulunmuştu. Kulağını tüm bu isteklere daha fazla tıkamayan Spotify, yeni bir karar aldı. Spor yaparken dinlenebilecek olan ve Spotify’nin oluşturduğu çalma listesi, bundan sonra aktif olarak kullanılabilecek. Yeni çalma listesi “Soundtrack Your Workout” ismiyle duyuruldu.

 

Spotify yeni çalma listeleri ile gönülleri kazanıyor

Spotify hesabınız aracılığıyla, Soundtrack Your Workout isimli bir web sitesine gitmeniz gerekiyor. Bu web sitesine girdikten hemen sonra, karşınıza bazı sorular çıkacak. yaptığınız tercihlere göre Spotify otomatik olarak sizlere bir çalma listesi hazırlayacak. Başlıkta her ne kadar kendinizi Rambo gibi hissedebilirsiniz desek bile, aslında çok daha farklı müzik listeleri oluşturabilirsiniz.

Spotify spor için çalma listesi

Bazıları spor yaparken çok daha sakin müzikler tercih ediyor. Kimileri ise çılgınca müzikler dinleyerek spora motive olabiliyor. Herkesin oldukça farklı bir spor yapma tarzı olduğu için platform kişiye özel davranmak istiyor. Mesela bazıları gerçekten de Rambo tarzı tetikleyici müzikler severken kimileri de dinlendirici ve sakinleştirici müzikler tercih edebilir.

Apple, YouTube ve Spotify gibi platformlar son dönemlerde çalma listelerini daha fazla arttırmaya başladı. Bu durum çevrimiçi müzik platformlarının daha kişisel bir hale geldiğini gösteriyor. Son olarak unutmadan önemli bir detay daha aktaralım. Spotify platformu, sansürlü içerikleri listenin dışında bırakmanızı sağlayabiliyor. Ayrıca sporu kiminle yaptığınıza göre farklı bir liste oluşturabiliyorsunuz. Sizce platformun aldığı yeni çalma listesi kararı kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.