Spotify iki yeni çalma listesi oluşturdu

popüler müzik uygulaması Spotify

Dünyanın en büyük müzik dinleme platformlarından birisi olarak bilinen Spotify iki yeni çalma listesi ile kullanıcılarını memnun etmeye çalışacak. İşte haberimizin detayları.

Spotify platformunun rakipleri karşısındaki en büyük avantajı Muhtemelen kişiye özel playlist oluşturulmasından kaynaklanıyor. Bunun farkında olan kuruluş, sürekli olarak bu yönünü geliştirmeye çalışıyor. Son olarak platform tarafından 2 farklı çalma listesi oluşturuldu.

Spotify iki yeni çalma listesi hangileri olacak?

Spotify platformu tarafından oluşturulan yeni çalma listelerinden “bir daha” isimli olanı her ay en çok dinlediğiniz şarkılara göre değişkenlik gösterebiliyor. Bu yüzden dolayı da hiçbir ilgi ve alakası olmayan müzik türlerini bir arada dinleme imkanınız ortaya çıkıyor.

Çalmaya doyamadıkların

Kullanıcılar için oluşturulan bir diğer çalma listesi ise “Çalmaya Doyamadıkların” olarak geçiyor. Bu parça listesinde ağırlıklı olarak sizlerin 1 ay boyunca daha sık dinlediği şarkılar çalınıyor. Bu çalma listesinin öncekilerden farkı ise tam olarak güncel olmaması.

Apple müzik ve YouTube müzik gibi platformların varlığı nedeniyle Spotify son derece güçlü bir rekabetin tam ortasında yer alıyor. Bu rekabette en önemli detay kullanıcıların isteğine göre bir çalma listesi oluşturabilmek. Peki sizce de Spotify güçlü bir rekabet sürdürebilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Spotify müzisyen kiralamaya başlıyor