Instagram fenomeni Çernobil’de çıplak fotoğraf çektirdi!

chernobyl instagram

Herhangi bir dizi çok fazla izlenmeye başladığında, Instagram fenomeni olan kişilerin de mutlaka o konuda bir şeyler yaptığına tanık olmuşsunuzdur. Ancak bu seferki sosyal medya fenomeni, son derece ilginç bir görüntüye neden oldu. Kendisine yine aynı sosyal medya kanalı üzerinden birçok kişi sert eleştirileride bulundu.

Bilindiği üzere Chernobyl dizisi, son dönemlerin en fazla rağbet gösterilenleri arasında yer alıyor. Dizinin daha 1. bölümünden itibaren büyük ilgi uyandırması, tüm gözlerin Çernobil bölgesine çevrilmesine neden oldu. Sovyet Rusya döneminde meydana gelen Çernobil kazasının anlatıldığı dizi, Game of Thrones gibi yapımları bile geride bırakma potansiyeline sahip.

Instagram fenomeni çok sert eleştiriler aldı

Sosyal medya fenomenlerinin sadece beğeni almak için ne kadar ileri gidebileceğini çok yakın zamanlarda defalarca gördük. Örneğin bundan kısa bir süre önce Ukraynalı Instagram fenomeni, yüzlerce yıllık heykelin burnunu çekiçle kırmıştı.

Instagram fenomeni

Bu seferki sosyal medya fenomeni ise, Çernobil’e girdikten sonra orada çırılçıplak poz verdi. Yüzünde yalnızca gaz maskesi bulunan bu sosyal medya fenomeni, birçok kişi tarafından Çernobil’de yaşayan ve zamanında orada ölen kişilerle dalga geçmekle suçlandı. Ayrıca kendisine “aptal” gibi bazı hakaretler de edildi.

Chernobyl dizisinden sonra bölgeye olan rağbetin daha birçok sosyal medya fenomeni için beğeni aracı olacağı kesin. Şu an için daha çok çıplak poz verenler veya orada vlog çekenlerin bulunduğu sosyal medya camiası muhtemelen ilerleyen dönemlerde daha fazlasını görecektir. Peki siz bu sosyal medya fenomeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz linç edildi!