PES 2019’da Türkiye Süper Ligi de bulunacak!

pes 2019 oynanış videosu

Önümüzdeki dönemde raflardaki yerini alacak olan PES 2019, Türkiye Ligi’ni içerecek mi? Oyun için yayınlanan yeni fragman bu soruya yanıt olabilir. İşte detaylar.

Futbol oyunu denildiğinde akla gelen 2 seriden biri olan PES, ülkemizde oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. Konami tarafından geliştirilen futbol oyunu 2013 sonrasında arcade tarzından simülasyon ağırlıklı bir tarza geçiş yapmıştı. Nitekim bu geçiş serinin fanları tarafından pek hoş karşılanmamış ve seriye olan ilgi de azalmıştı. Büyük ihtimalle bu dönüşüm PES 2019 oyunuyla da devam edecek.

PES 2019, TSL ile gelebilir

Her ne kadar ülkemizdeki kitle PES 2013 sonrası seriyle arasına mesafe koymuş olsa da hala bu seriyi severek oynayanlar mevcut. Dürüst olmak gerekirse, Türkiye Konami için önemli bir pazar. Dolayısıyla bu pazara ağırlığını tekrardan koymak isteyen Japon oyun devinin bazı önemli hamleler yapması gerekiyor.

Konami tarafından PES 2019 için yayınlanan son tanıtım videosuna bakacak olursak bu hamle Türkiye Süper Ligi ile gelebilir. Keza yayınlanan yeni videoda Fenerbahçe’nin Şükrü Saraçoğlu Stadı da bulunuyor.

Bilindiği üzere genelde Konami, Türkiye’den bazen bir, bazen ise birkaç takımı oyuna lisanslı bir şekilde dahil ediyor. Şimdi ise Şükrü Saraçoğlu’nun net bir şekilde görünmesi, oyunda Türkiye Ligi’nin de lisanslı bir şekilde bulunacağı anlamına gelebilir. Kaldı ki zaten Konami yaptığı açıklamada da yerel lig lisanslarına ağırlık vereceklerini belirtmişti. Dilerseniz bahse konu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

CoD Black Ops 3 ücretsiz oldu