Doctor Strange 2 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

doctor strange 2

Marvel’ın önümüzdeki dönemde gösterime girecek filmlerinden biri olan Doctor Strange 2 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Şu anda tüm Marvel fanları önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Avengers Endgame’e odaklanmış durumda. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce filmin ilk tanıtım videosu yayınlanmış ve büyük ses getirmişti.

Şimdilik Avengers Endgame sonrasında hangi karakterlerin evrene veda edip, hangileriyle yola devam kararı alınacağı bilinmiyor. Fakat Spider-Man, Captain Marvel, Black Panther ve Doctor Strange’ın devam filmlerinin geleceği yönünde önemli söylentiler mevcut. Hatta şu aralar Spider-Man’in devam filminin çekildiğini de biliyoruz.

Marvel’dan Doctor Strange 2 için önemli adım

Bu Avengers Infinity War’da silinip giden bir çok karakterin evrene geri döneceği anlamını da taşıyor.

Avengers Endgame sonrası yeniden şekillenecek olan Marvel evreninde önemli bir role sahip olması beklenen Doctor Strange solo filmlerle de seyirci karşısına çıkmaya devam edecek.

Son ortaya çıkan detaylara göre, Marvel Doctor Strange 2’yi yönetmesi için Scott Derrickson ile anlaşmış durumda. İlk filmin de yönetmen koltuğunda bulunan Derrickson oldukça kaliteli bir iş ortaya koymuştu.

Doctor Strange 2’nin çekimlerine 2020 yılında başlanması planlanıyor. Filmin vizyon tarihinin ise 2021 Mayıs olabileceği söylenmekte. Şimdilik Doctor Strange 2 için eksik olan tek şey sağlam bir senaryo. Marvel senarist koltuğu için bir kaç kişi ile dirsek teması kurmuş durumda. Fakat henüz ortaya kesin bir isim çıkmış değil.

Godzilla King of the Monsters için nefes kesen fragman