Spider-Man Homecoming 3. tanıtım videosu yayınlandı!

spiderman

Civil War’da görünen Spider-Man, solo filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte Spider-Man Homecoming için yayınlanan yeni video.

Bilindiği üzere Spider-Man’in film hakları Sony’de bulunuyordu. Fakat Sony, Marvel’ın teklifini kabul ederek film haklarından kısmen de olsa feragat etmişti. Spider-Man’in Marvel’ın film evrenine katılması ilk olarak Captain America Civil War filminde gerçekleşti. Civil War’da Marvel’ın yeni Spider-Man’i yani Tom Holland ilk defa seyirciyle buluşmuştu.

Marvel açıkladığı sinematik takviminde solo bir Spider-Man filminin geleceğini zaten açıklamıştı. 7 Temmuz’de vizyona girecek olan Spider-Man Homecoming isimli yapımda, Peter Parker karakterini yine Tom Holland canlandıracak. Marvel evreninin önemli karakterlerinden biri olan Iron Man’i de aktif bir şekilde göreceğimiz yapım, Civil War’da yaşanan olayların sonrasını konu edinecek.

Michael Keaton’un hayat verdiği Vulture’a karşı şehrini korumaya çalışacak olan Spider-Man, aynı zamanda Iron Man’e de kendisini ispat etmeye çabalayacak.

Spider-Man Homecoming için şimdiye kadar 2 trailer yani tanıtım videosu yayınlanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde Marvel merakla beklenen 3. tanıtım videosunu da yayınladı. Yayınlanan video büyük oranda diğer videolarla ortak sahnelerden oluşsa da arada bir iki yeni sahne görme şansına da erişmiş oluyoruz. En azından 7 Temmuz’a kadar bu şekilde idare etmemiz gerekiyor.

Spider-Man Homecoming için yayınlanan 3. tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Açıkçası, Peter Parker karakterinin Sony tarafından çekilen filmlerin aksine biraz daha çizgi romandakine yakın bir çizgide olduğunu söylemek mümkün. Yine de kesin yorumu film sonrasına saklamak doğru olacaktır.