Spider-Man Homecoming 2 hakkında ilk detaylar

spider-man homecoming 2

Marvel sinematik evrenine en son dahil olan süper kahramanlardan Spider-Man, yeni solo filmiyle bir kez daha beyaz perdeye konuk olacak. İşte Spider-Man Homecoming 2 hakkındaki ilk detaylar.

Bilindiği üzere kısa bir süre öncesine kadar Spider-Man’in film yapım hakları Sony’e aitti. Zaten Sony bu kapsamda 5 farklı Spider-Man filmini gösterime sunmuştu. Marvel sinematik evreninin Spider-Man olmadan pek de renkli olmadığını fark eden yapımcılar, Sony ile masaya oturmuş ve sonuç olarak Örümcek Adam’ın yuvaya dönmesini sağlamışlardı. 2017’de vizyona giren Spider-Man Homecoming filmi ile Örümcek Adam resmen Marvel ailesine katılmıştı. Şimdi ise Spider-Man Homecoming 2 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Spider-Man Homecoming 2 için sürpriz isim

Öncelikli olarak şunu belirtmek gerekiyor. Avengers Infinity War ile yaşanan süreç malum. Nitekim Spider-Man de bu süreçten nasibini almıştı. O yüzden bu devam filminin önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Avengers filmiyle de yakından alakalı olduğunu söyleyelim.

Spider-Man Homecoming 2 (muhtemelen filmin tam ismi farklı bir şekilde lanse edilebilir) 5 Temmuz 2019’da vizyona girecek. Dolayısıyla filmin çekimlerinin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Bu bağlamda filmde rol alacak isimlerin de netleştiği belirtiliyor. En büyük bomba ise yeni filmde Spider-Man’in düşmanı Mysterio’yı canlandıracak olan Jake Gyllenhaal oldu.

spider-man homecoming 2

Jake Gyllenhaal uzun süredir büyük bütçeli yapımlarda boy göstermiyordu. Şimdilik Marvel ile Gyllenhaal’in görüşme aşamasında olduğu fakat ünlü oyuncunun ikna edilmeye yakın olduğu konuşuluyor. Muhtemelen filmin tam kadrosu önümüzdeki birkaç hafta içerisinde kesinlik kazanacaktır.