Sony’den Gizemli Fragman!

Sonyden Gizemli Fragman

Teknoloji devi Sony Emagon isimli gizemli bir fragman yayınladı.

Yayınlanan fragmana bakıldığında bir tür keşif oyunu olduğu söylenebilir ancak konuya ilişkin en ufak detay yer almıyor.

Sony'den Gizemli Fragman!

İspanyol Playstation blogunda yayınlanan fragmanın diğer Playstation bloglarında yayınlanmaması bir hata olarak nitelendiriliyor. Muhtemelen erken bir yayınlama olarak karşımıza çıkan fragman oldukça ilgi çekici. Bir tür keşif oyunu gibi görünün fragmanda karakter elindeki pusula ile ormanlık alanda dolaştıktan sonra kuruyup çöl olmuş bir göle ulaşıyor. Karşı kıyıda gördüğü alana doğru ilerleyen kamera ortada duruyor ve bir bitki filizlenirken Emagon yazısının belirdiğini görüyoruz. 5 Aralık’ta 20. yılını kutlayacak olan Playstation’nın ne gibi bir sürprizin peşinde olduğu bilinmiyor.

Bu arada belirtmekte fayda var; Emagon’u tersten okuyunca “No game” (Oyun değil) yazıyor. Fragman boyunca yer alan İspanyolca konuşmalarda bu fragmanın bir oyun fragmanı olmayabileceğini vurguluyor. Bu videonun neyi işaret ettiğini hep beraber 5 Aralık’ta göreceğiz.

İşte videoda geçen o İspanyolca konuşmaların metni;

20 sene, bu uzun bir süre. Etrafına bak ve başardığın bunca şeyi gör. Sonsuz diyarlar yönettin; fethettin ve özgürleştirdin, inşa ettin ve yıktın, karanlığın karşısında ışık oldun. Ama bu sefer farklı, bu sefer gerçek. İlk kez kararlarının gerçek sonuçları var. Yardımına ihtiyaçları var, onları duyabildiğini biliyorum. Bir şeyleri değiştirme gücü senin ellerinde.

Aşağıdan yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz;

Xbox One’ın Yüzü Güldü!