Sony yeni PSP için kolları sıvadı!

en çok satan oyun konsolları

Oyun dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Sony, uzunca bir sürenin ardından bir kez daha el konsolu geliştiriyor olabilir.

Sony yeni PSP için kolları sıvadı! Sony, PSP ve PS Vita ile taşınabilir oyun konsolu pazarında hakim bir güçtü ve şirket, taşınabilir oyun donanımı yapmaya geri dönmeyi planlıyor gibi görünüyor. Yeni bir rapor, hala QA test aşamasında olan PlayStation Q Lite el cihazını detaylandırıyor. Yeni el cihazı, ortasında 8 inçlik bir LCD ekranı olan PlayStation 5 DualSense kontrol cihazı olarak tanımlanıyor, ancak sadece Sony’nin PlayStation Remote Play özelliğiyle çalışacak.

PSP 2

Cihaz, PS5 oyunlarını yayınlayabilecek, ancak internet bağlantısı olmadan kendi başına oyun oynayamayacak. Diğer bulut tabanlı oyun platformlarıyla çalışıp çalışamayacağı henüz doğrulanmadı. Verilen bilgilere dayanarak, Sony’nin yaklaşan PlayStation el cihazı, Wii U’ya değiştirilmiş bir düşük gecikmeli Wi-Fi protokolü aracılığıyla bağlanan Nintendo Wii U GamePad ile benzer olabilir ve konsol ile aynı ağda olduğunuz sürece oyunlarınızı daha küçük bir ekranda oynama imkanı sağlar.

8 psp go

Sony yeni PSP için kolları sıvadı!

Proje Q Lite, adaptif tetikleyiciler, hoparlörler, ses düğmeleri ve bir 3,5 mm ses jakını içerecek. Ekran, 1080p çözünürlüğü 60fps’de destekleyecek. Sony’nin, yakında piyasaya sürülecek olan disk sürücüsü çıkarılabilen PS5’in ardından yeni el cihazını da piyasaya sürmesi bekleniyor. Ayrıca, PlayStation 5 Pro’nun 2024 yılı sonlarında duyurulacağı söylentileri de var.

en çok satan oyun konsolları

Sony, uzun zamandır taşınabilir oyun konsolu piyasasında yer almayı planlıyordu ve bu cihaz, şirketin yeniden bu pazarda güçlü bir varlık haline gelme çabalarının bir parçası olabilir. Ancak, cihazın sadece PlayStation Remote Play ile çalışacak olması, potansiyel müşteri kitlesini kısıtlayabilir. Bununla birlikte, Sony’nin piyasaya sürülecek olan yeni el cihazı hakkında daha fazla ayrıntı bekliyoruz ve bu cihazın nasıl karşılanacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Sony yeni PSP için kolları sıvadı!

Hyundai IONIQ 6 yılın otomobili seçildi