Sony yeni filmi için kolları sıvadı!

Sony yeni filmi için kolları sıvadı!

Days Gone hayranlarını sevindirecek bir haber Sony cephesinden geldi. Şirket şimdi bir Days Gone filmi çekmek için kolları sıvadı. İşte detaylar.

Deadline’a göre Sony PlayStation Productions birimi, 2019 oyununun bir film uyarlamasını geliştiriyor. Outlander oyuncusu Sam Heughan’ın da bu yapımda rol alacağı bildiriliyor. X-Men: First Class yazarı Sheldon Turner tarafından kaleme alınan senaryo ile çekilecek olan Days Gone filmi son derece ilgi çekecek. Son teslim tarihi raporlarına göre film özellikle motorsiklet sevdalılarının kalbini kazanacak türden bir yapım olacak.

Sony yeni filmi için kolları sıvadı!

The Last of Us ve Ghost of Tsushima gibi eleştirmenlerce beğenilen oyunların uyarlamalarına yeşil ışık yakıldıktan sonra Days Gone, Sony için alışılmadık bir seçim gibi görünebilir. Ne de olsa oyun bugüne kadar 9 milyon kopya satmış olsa da, şirketin en az alınan oyunlarından biri. Ancak Sony, Days Gone’u PC’ye taşımaya karar verdiğinden beri yeni bir başarı elde etti. Konuyla ilgili hemen hemen her video aynı fikir konuşuluyor: zaman ayırmaya değer bir deneyim. Steam incelemeleri hemen hemen aynı hikayeyi anlatıyor. 26.146 başvuru arasında “Çok Olumlu” bir derecelendirmeye sahip olan oyun film versiyonu ile de dikkat çekecektir. Sony’nin risk alması gereken bir proje varsa o da Days Gone diyebiliriz. Bu nedenle oyun olarak ciddi anlamda patlamasa da film yapımı güzel olabilir.

Adidas RPT-02 SOL kablosuz kulaklıkları 23 Ağustos’da piyasaya sürülecek