Sony Xperia Z3 Gerekli İzinleri Aldı

Sony Xperia Z3 Gerekli İzinleri Aldı

Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılması beklenen Sony Xperia Z3’ün gerekli izinleri aldığı belirtiliyor.

Japon teknoloji devi Sony yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z2‘yi bu yılın başında düzenlenen Mobile World Congress 2014 kapsamında resmi olarak tanıtmış ve bir süre sonra da piyasaya sürmüştü. Merakla beklenen Xperia Z2’nin piyasaya sürülmesinin ardından hiç zaman kaybetmeyen Sony, bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu olan Sony Xperia Z3 için çalışmalara başladı.

Sony_logo

Sony Xperia Z3 hakkında Japon teknoloji devi tarafından resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, telefonun yapım aşamasında olduğu ve bu yıl içerisinde piyasaya sürülmeye hazırlandığı bir süredir konuşuluyor. Üstelik Xperia Z3 hakkında ortaya çıkan yeni haberler göz önüne alınacak olursa, Sony yeni amiral gemisinin piyasaya sürülmesi için gerekli izinleri almış durumda. ABD’de gerekli izinlerin alınması için başvurulduğu FCC kurumunda D6603 model numarasıyla ortaya çıkan Sony Xperia Z3’ün, Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Yeni Lumia Telefonlarda Google’a Engel Gelecek