Sony Xperia Z3’ün Görüntüleri İnternete Sızdı

Sony Xperia Z3ün Görüntüleri İnternete Sızdı

Mart ayında piyasaya sürülen Sony Xperia Z2’nin halefi ve Sony’nin yeni amiral gemisi ürünü olan Sony Xperia Z3’ten yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z2‘yi Mart ayında piyasaya süren Japon teknoloji devi Sony, bir sonraki amiral gemisi ürünü üzerinde çalışmak için hiç zaman harcamadı. Henüz Xperia Z2’nin satışa sunulmasının üzerinden birkaç ay geçmişken, Xperia Z2’nin halefi olan Sony Xperia Z3‘ün piyasaya sürülmesi için çalışmalar başladı.

Sony_Xperia_Z3 (1)

Sony Xperia Z3 henüz Sony tarafından resmi olarak duyurulmamış olsa da, telefonun yapım aşamasında olduğu bir süredir biliniyordu. Tasarımı ve donanımsal özellikleri hakkında merak edilen detaylar zaman zaman internete sızan Sony Xperia Z3‘ün görüntüleri de nihayet internete sızdırıldı ve böylece telefonun varlığı hakkında herhangi bir şüphe kalmadı. Meşhur evleaks hesabı tarafından sızdırılan bu yeni görsellere bakılacak olursa, Xperia Z3 ve Xperia Z2 arasında kayda değer bir tasarım farklılığı bulunmuyor. Xperia Z3’ün öncülünden nelerin ayıracağı belirsizliğini şimdilik koruyor olsa da, telefonun Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2014’te tanıtılmasıyla beraber bu soruların cevaplanması bekleniyor.

Sony_Xperia_Z3 (3)

NVIDIA Shield Tablet Resmi Olarak Tanıtıldı