Sony Metal Gövdeli Xperia Telefonlar Hazırlıyor

Sony Metal Gövdeli Xperialar Hazırlıyor

Sony’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonlarında metal alaşımlı gövdeye yer vereceği ve bu Xperia telefonların 2015’te piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia Z2’yi bu yılın başında piyasaya sürdükten sonra hemen yeni amiral gemisi ürünü üzerinde çalışmaya başlayan Japon teknoloji devi Sony‘nin merakla beklenen Xperia Z3‘ü de önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtması bekleniyor. Aynı yıl içerisinde Xperia serisinden iki ürün piyasaya sürerek akıllı telefon pazarındaki varlığını güçlendiren Sony, şimdi de Xperia serisini önemli ölçüde geliştirebilecek bir değişiklik için hazırlanıyor.

Xperia_logo

Hali hazırda piyasadaki en şık akıllı telefonlar arasında yer alan Xperia serisine daha da şık bir görünüm kazandırmak isteyen Sony‘nin yakında metal alaşımlı gövdeye sahip akıllı telefonlar piyasaya süreceği söyleniyor. Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak olan Xperia Z3‘ün firma tarafından piyasaya sürülen plastik gövdeli son amiral gemisi akıllı telefon olacağı ve metal gövdeli yeni Xperia telefonların 2015’ten itibaren piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

64 Bit İşlemcili Telefonlar IFA 2014′te Tanıtılacak