Sony Eski Oyunları PlayStation 4’e Taşımaya Devam Edecek

Sony Eski Oyunları PlayStation 4e Taşımaya Devam Edecek

PlayStation 4’le yakaladığı başarıyı sürdürmek isteyen Sony, eski PlayStation konsollarının başarılı oyunlarını yeni nesil konsoluna taşımaya hazırlanıyor.

Oyunseverler tarafından uzun süre merakla beklenen PlayStaiton 4 nihayet geçtiğimiz yılın Kasım ayında Sony tarafından piyasaya sürüldü ve kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Henüz satışa sunulduğu ilk günde 1 milyondan fazla satmayı başaran PlayStation 4, aynı dönemde piyasaya sürülen rakibi Xbox One’ı da açık ara geride bırakmayı başardı. PS4‘le yakaladığı bu başarıyı hız kaybetmeden devam ettirmek isteyen Sony, kullanıcılarını memnun edecek yeni yollar aramaya devam ediyor.

PlayStation_4

Geçtiğimiz hafta düzenlenen bir konferans sırasında PlayStation 4‘ün geleceği hakkında konuşan Sony Computer Entertainment başkanı Andrew House’un açıklamalarına bakılacak olursa, kullanıcıları memnun etmenin yollarından biri de eski oyunlarını PlayStation 4’e taşımak. PS4 sahiplerinin yüzde 40’ının PlayStation Plus üyeliğine sahip olmadığını belirten House, daha önce PlayStation kullanmamış yeni kullanıcıların fazlalığına dikkat çekti.

PlayStation ailesine yeni katılan bu kullanıcıları da dikkate alan Sony, eski konsolların başarılı oyunlarını PS4’e taşımaya kararlı görünüyor. Bu karar doğrultusunda atılan ilk adım olan The Last of Us Remastered, bu ayın sonunda PS4 kullanıcılarına sunulacak.

The Last of Us Remastered’dan İlk Resmi Görüntüler