Sony WF-1000XM5 yeni kulaklıkların özellikleri belli oldu

v1

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan lansmanla Sony WF-1000XM5 amiral gemisi gerçek kablosuz kulaklıkların tanıtılması bekleniyor. Lansmandan önce ise kulaklıkların özellikleri ortaya çıktı.

Son gelen bilgilere göre Sony WF-1000XM5 kulakiçi kulaklıklar, kulaklık başına yalnızca 5,9 gram ağırlığıyla bir hayli hafif. 8,4 milimetre çapa sahip Dinamik Sürücü X ile donatılmış bu kulaklıklar, olağanüstü ses kalitesi vaat ediyor. Sony, kulaklıklara iki tescilli işlemci ve çift geri bildirim mikrofonu entegre ederek, çevredeki ortama göre tasarlanmış sürükleyici bir dinleme deneyimi sunmak için aktif gürültü engelleme ( ANC ) özelliğinin gerçek zamanlı optimizasyonunu sağlıyor.

Sony WF-1000XM5

Her kulaklıkta üç mikrofon bulunan Sony WF-1000XM5, ortam gürültüsünü hassas bir şekilde yakalayarak, gerektiğinde etkin müdahaleye ve ses çalmanın optimizasyonuna olanak tanır. Sony, sürücülerde önemli iyileştirmeler yaparak gelişmiş ses üretimi ve daha fazla ses detayı sağladı. HiRes Audio ve DSEE Extreme desteği, WF-1000XM5’in ses mükemmelliğine daha fazla katkıda bulunur. 3RRKemik iletim sensörlerinin ve Hassas Ses Alımı teknolojisinin dahil edilmesi, gürültülü ortamlarda bile kristal netliğinde çağrı kalitesi sağlıyor.

n12

Sony WF-1000XM5’in beraberindeki şarj kutusu, kulaklıkların toplam pil ömrünü 24 saate çıkaran 500 mAh’lik bir pile sahiptir. Kulaklıkların kendilerine özgü pil kapasitesi açıklanmamakla birlikte Sony, yalnızca 3 dakikalık bir şarjın bir saatlik çalma süresi sağladığını ve hem kılıf hem de kulaklıkların 2 saat içinde tam olarak şarj edilebileceğini iddia ediyor.

Sony WF-1000XM5, akıllı telefonlar , tabletler ve diğer uyumlu cihazlarla sorunsuz çoklu cihaz bağlantısı sağlayan Bluetooth 5.3’ü destekler . Ayrıca, bu kulaklıklar IPX4 sertifikalıdır, bu da onları tere ve su sıçramalarına karşı dirençli hale getirir ve böylece günlük kullanıma uygun olmalarını sağlıuor. Sony WF-1000XM5 kulaklıkların fiyatlandırma ayrıntıları şu anda bilinmiyor 

OnePlus Ace 2 Pro, 150W şarj desteğiyle geliyor