Philips Fidelio M2L Kulaklıklar İle Yüksek Çözünürlüklü Ses

M2L STD angle

Kulaklıklarda yüksek çözünürlüklü sesteki devrimini başlatan Philips Fidelio ML2, yüksek kalite 24 bit Dijital-Analog Dönüşümü (DAC) ile kulaklıkların kendisinin içinde sesi yükseltme özelliğini birleştiriyor.

Lightning bağlantı biriminin dijital çıkışının avantajını kullanan M2L, çapraz karışma ve parazit riskini ortadan kaldırıyor. Mükemmel şekilde ayarlanmış yüksek bant genişliği ve yüksek hassasiyetteki neodimyum sürücüler, hareket halindeyken olağanüstü bir ses deneyimi sunuyor. Akustik arkası kapalı mimari hem kontrollü ve dinamik bir bas hem de mükemmel ses izolasyonu sunarak en sevdiğiniz parçalardaki en küçük detayları bile duymanızı sağlar. Sonuç ise her tür iOS cihazına mükemmel şekilde eşlik eden bir kulaklık…

M2L_STD angle

WOOX Innovations Kulaklık İş Birimi Lideri Pascal van Laer, “iOS aygıtınıza direkt dijital bağlantıya sahip ilk kulaklığımızı, Philips Fidelio M2L’yi lanse etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu, bugün için olağanüstü bir ses deneyimi sunabileceğimiz anlamına geliyor ve gelecek için de heyecan verici yenilik fırsatlarının kapılarını açıyor.” dedi.

Philips Fidelio serisi benzersiz ses imzası, işçiliği ve yenilikçi teknolojisine sahip. Hafif ama güçlü bir çerçeve içinde üstün ses izolasyonu için geliştirilmiş kulaklıklar, hareket halindeyken gerçek ses deneyimi için seste en iyiyi ve konforu birleştiriyor. Ergonomik olarak iyileştirilmiş ve akustik olarak mükemmelleştirilmiş kulaklıklar; birinci sınıf, iyi oturan, nefes alabilir ve deri hafızalı köpükten kulaklık yastıkları içeriyor.

Altın Xbox One ve Sony PS4 Yüzlerini Gösterdi!