Huawei FreeBuds 3i tanıtıldı! İşte özellikleri

Huawei FreeBuds 3i

Huawei, FreeBuds 3i ismini verdiği yeni kablosuz kulaklığını Avrupa pazarı için tanıttı. Bu yeni kulaklıklar AirPods Pro rekabet edecek.

Huawei FreeBuds 3i olarak isimlendirdiği yeni kablosuz bluetooth kulaklığını tanıttı. Kulaklık Avrupa pazarına yönelik olarak geliştirildi ve aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Bu anlamda kablosuz bluetooth kulaklık Apple’ın AirPods Pro kulaklığı ile rekabet edecek.

FreeBuds 3i tasarlanırken AirPods Pro’dan ilham alarak geliştirildi. Bu nedenle iki kulaklığın tasarımı birbirine oldukça benziyor. Burada konuşmamız gereken şey boynuz kulağı geçer mi sorunsalı. Acaba 3i kablosuz bluetooth kulaklık ne kadar iyi ?

Huawei FreeBuds 3i kablosuz bluetooth kulaklk

Huawei FreeBuds 3i ikisi dışa doğru, biri içe doğru bakan 3 adet mikrofona sahip. Ana mikrofon sizin sesinizi alıyor. Diğer mikrofonlar ise çağrı kalitesini arttırmak amacıyla aktif gürültü engelleme görevini üstlenir. Bu işleyiş bir anlamda Samsung’un Galaxy Buds+ kablosuz bluetooth kulaklığıyla aynı. Ancak FreeBuds 3i kulaklıklar Galaxy Buds+ kulaklıklara göre daha uygun fiyat etiketine sahipler. Bunun yanında 32db’ye kadar aktif gürültü engelleme imkanı sağlarlar.

Huawei FreeBuds 3i’nin 410mAh’lık bir bataryaya sahip olan şarj kutusu 115 dakikada şarj olurken kulaklıkların kendisi yaklaşık bir saat içinde şarj oluyor. Kulaklıkların 37mAh’lık bir bataryası bulunuyor. Kulaklıklar tek şarjla 2.5 saat telefonla konuşabilir,3.5 saate kadar müzik dinleyebilirsiniz. Kutuyla birlikte 14.5 saate kadar müzik dinleyebilir 10.5 saate kadar telefonla konuşabilirsiniz. Kutunun USB Type-C ile şarj edilebildiğini belirtelim.

Huawei MatePad T8 sadece 100 euro!

Kulaklığa uzunca dokunursanız ANC’yi açıp kapatabilirsiniz. Çift tıklama ile müziği açıp durdurabilir, çağrıları açıp kapatabilirsiniz. Kutudan daha sonra kullanabileceğiniz 4 kutu silikon uç mevcut. Kulaklıklar IPX4 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olup 20 Mayıs’ta Seramik Beyaz renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Kulaklığın fiyatı 89.99£’dan satışa sunulacak.  Kulaklığın farklı renk seçenekleri ise 17 Haziran’dan itibaren piyasaya sürülecek.