Pikachu Earbuds yakında satışa sunulacak!

Razer Pikachu Earbuds 2

Razer, efsane haline gelen Pokemon çizgi filminin hayranları için Pikachu Earbuds ismini verdiği yeni kablosuz kulaklıklarını tanıtmaya hazırlanıyor.

Eğer ciddi bir Pokemon hayranıysanız Poke topu içerisinde şarj edebileceğiniz iki adet kablosuz kulaklık satın almak istemez misiniz ? Aslında kim çantasında küçük bir poke topu taşımak istemez ki ? Pikachu Earbuds, Raze tarafından 16 Nisan 2020 tarihinde Çin’de satılacak. 120 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan bu kablosuz kulaklığın zirveye oynamadığının altını çizelim. Bu nedenle Sony WF 1000XM3B veya Apple Airpods Pro’da bulunan aktif gürültü engelleme mekanizması bu modelde yer almıyor.

Pikachu Earbuds ses kalitesi, batarya ömrü vb. konularda en iyi kablosuz kulaklık olmasa da günlük hayatta ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor. Tasarım olarak Huawei’nin FreeBuds 3’üne oldukça benzeyen kablosuz kulaklıkta 13 mm‘lik sürücüler kullanılmış. Bu sürücüler sayesinde gün içerisinde ihtiyacınız olan bass ritmini fazlasıyla alabilirsiniz.

Batarya konusunda bize ne sunuyor ?

Pikachu Earbuds, batarya konusunda pek de iç açıcı verilere sahip değil. Ancak yukarıda söylediğimiz gibi poke topu yanınızda olduğu sürece sorun yok. Kulaklıklar tam şarj olmuş halde toplamda 3 saat çalışırken poke topu şeklindeki taşıma kabıyla birlikte 16 saat boyunca kullanılabilir olacak. Genelde iş yerine gidip gelirken müzik dinleyeceğimizi var sayarsak bu gayet yeterli bir süre. Bu kulaklık teknik olarak Jabra, Sony ve Apple’ın  kablosuz kulaklıklarıyla yarışamayacak kadar geride olsa da hem tasarım hem de sempatiklik açısından diğer kulaklıklar kadar iddialı.

Oppo Ace2 5G tanıtıldı! İşte özellikleri!

Aşağıda cihaza ait şimdiye kadar yayınlanan fotoğraflar mevcut. Fotoğraflarda kulaklıkları şarj etmeye yarayan poke topunu ve bu topun içerisinde yer alan kulaklık bölümlerini görüyoruz. Kulaklıklara baktığımızda ise karşımıza sevimli elektrik pokemonu olan Pikachu’nun arkadan görünen fotoğrafı geliyor. Çizgi film serisinin bir zamanlar ülkemizde de oldukça popüler olduğunu belirtelim. Cihazın dış pazara ne zaman sürüleceğini muhtemelen tanıtım tarihi olan 16 Nisan 2020’de öğreneceğiz.

Razer Pikachu Earbuds 2Razer Pikachu Earbuds 1