Sony WF-1000XM4 tanıtım videosu çıktı

Sony WF-1000XM4 tanıtım videosu çıktı

Sony’nin bir sonraki amiral gemisi kablosuz tomurcukları bir süredir radarımızda. Ve yakın zamanda gerçekleşen büyük bir sızıntı sayesinde, ne bekleyeceğimiz konusunda zaten oldukça iyi bir fikrimiz vardı. Şimdi, yakın zamanda sızdırılan resmi bir tanıtım videosu sayesinde daha net bir resim elde ediyoruz. Karşınızda Sony WF-1000XM4.

Kulaklıklar, yeni sürücülerin yanı sıra yepyeni bir özel V1 işlemciye sahip. Dahili ve harici çift geri beslemeli gürültü azaltma modülü sayesinde aktif gürültü önleme her zamankinden daha iyi olacak. Video, sohbet için konuş özelliğinin yanı sıra otomatik uyarlanabilir gürültü önleme ve geçiş profilleri ve konum tabanlı, kullanıcı tarafından özelleştirilebilen profilleri sergiliyor.

Sony WF-1000XM4 tanıtım videosu çıktı

Özellik listesindeki diğer bazı önemli noktalar arasında Yüksek çözünürlüklü Bluetooth bağlantı standardı desteği, ayrıca Hi-Res Audio, 360 Reality Audio ve DSEE EXTREME ses optimizasyon teknolojisi yer alıyor. WF-1000XM4, çift ana bilgisayar bağlantısı ve görüşme sırasında ses kalitesini önemli ölçüde artıran Hassas Ses Alma özelliğine sahip kemik iletimli mikrofonlar dahil olmak üzere kulak üstü Sony WH-1000XM4 kardeşleriyle aynı eller serbest işlevlerine sahip. WF-1000XM4 ayrıca IPX4 sertifikalı ve yağmurda mükemmel bir şekilde kullanılabilir. Hem Alexa hem de Google Asistan alanı destekleniyor. Sony, kulaklıkların kendisinde 8 saat, şarj kutusunun içindeki pil ile toplam 24 saat pil ömrü vaat ediyor, bu da iki tam şarj için iyi olduğu anlamına geliyor. Kasanın kendisini şarj etmek, USB Type-C veya kablosuz Qi ile yapılabilir. Şarj işlemi ayrıca, yalnızca 5 dakikalık şarj için reklamı yapılan 60 dakikalık pil ömrüyle hızlı bir şekilde fiyatlandırılmalı. Fiyatlandırma veya bulunabilirlik konusunda henüz resmi bir açıklama yok, ancak WF-1000XM4’ü siyah altın veya platin gümüş renginde yaklaşık 280 Euro’ya veya önceki XM3 modellerinden yaklaşık 30 Euro daha fazlaya alabileceğinizi umuyoruz.

Microsoft Flight Simulator boyutu yarı yarıya düştü!