SOE Yeni Projesini Açıklıyor!

Sony Yeni Projesini Açıklıyor

Sony Online Entertainment (SOE) dediğimiz zaman aklınıza EverQuest ve Planetside 2 gibi projeleri gelmektedir. SOE, yeni projesi için açtığı teaser site ile oyuncuların heyecanlanmasına neden oldu.

Sony Online Entertainment‘in yeni projesi hakkında bu gece bir açıklama yapması bekleniyor. H1Z1 ismi ile anılan projenin “duyurulmayan yeni oyun” olduğunu SOE Başkanı John Smedley tarafından atılan bir tweet ile doğrulayabiliriz. Türkiye saati ile sabah 5-6 civarında açıklanması beklenen oyun hakkında şuan sadece bir teaser web sitesi mevcut.

Sony Yeni Projesini Açıklıyor!

Smedley’in twitter hesabını incelediğiniz zaman oyunun yakın bir zaman içerisinde çıkacağını anlayabilirsiniz. Twitter aracılığıyla oyun hakkında bilgi almaya çalışan oyunculara verdiği “Yakında kendiniz oynayıp görürsünüz” şeklindeki cevap ile bunu açıkca belirtiyor.

Her ne kadar H1Z1 oyunun kod adı gibi görünsede oyuncular tarafından H1N1 virüsüne gönderme yapıldığını ve “Z” harfinin de Zombi temasına bir gönderme olduğu şeklinde değerlendiriliyor.

Teaser web sitesini buradan inceleyebilirsiniz; H1Z1 teaser.

SOE’nin bizlere ne sunacağını birlikte göreceğiz ancak ipuçları incelendiğinde bizi bir virüs salgınının konu alındığı zombi temalı bir oyun bekliyor olabilir mi?