Sony Hem Üzdü, Hem de Sevindirdi!

sony2

Sony Online Entertainment (SOE) aldığı bir karar oyun severlerin moralini bozarken, aldığı başka bir karar ile sevindirmeyi bildi. 4 adet MMO oyununu kapatma kararı alan SOE, başka bir karar ile  All Access sistime ile oyun severlerin 15 dolar ödeyerek SOE oyunlarının tamamında üyelik sahibi olma fırsatı sunuyor.

sony

SOE’den yapılan açıklamaya göre kapatılacak oyunların tarihleri şu şekilde;

Free Realms ve Star Wars: Clone Wars Adventures – 31 Mart,
Vanguard: Saga Of Heroes ve Wizardy Online  – 31 Temmuz.

Michele Cagle kapatılan oyunlar hakkında, SOE oyun severlere en iyi oyun deneyimini yaşatmayı amaçlar ve maalesef bazı zamanlar zor kararlar almak gerekir. Oyunları kapatmakta bu zor kararlardan biriydi şeklinde konuştu.
Bunun üstüne bir de sevindirici haber veren SOE, All Access isiminde yeni bir sistem sayesinde tüm oyuncular 15 dolar gibi bir ücret ödemek koşuluyla SOE oyunlarının tamamında üyelik sahibi olabilecekler. Yani DC Universe Online üzerinde Legendary üyeliği bunun bir örneği olabilir. All Access sisteminin kullanılabileceği oyunlar ise şu şekilde sıralanıyor;

-EverQuest
-EverQuest 2
-Dc Universe Online
-Planetside 2

Bu listeye ek olarak yakın zamanda çıkış yapacak EverQuest Next ile EverQuest Next Landmark’da olacak. Bunların yanında All Access sahiplerinin bol bol fırsatlar ile karşılaşacağı da belirtiliyor.