Hyundai’den Geleceğin Otomobili HND-9!

Hyundaiden Geleceğin Otomobili HND 9

Hyundai’nin gelecek nesil spor coupe’si “HND-9” ve Fransız moda devi Hermes tarafından hazırlanan lüks sedan konsepti “Equus by Hermes”, Seul Otomobil Fuarı’nda sergilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

HND-9 adlı konsept, Hyundai Motor Company’nin Kore-Namyang’daki Ar-Ge Merkezi’nin hazırladığı dokuzuncu konsept olarak lanse edilirken aynı zamanda aracın her bir tasarım evresinde sofistike çizgiler bulunuyor. 2860 mm dingil mesafesine sahip olan otomobilin uzunluğu 4695 mm, genişliği 1890 mm ve yüksekliği de 1340 mm.

2013 hyundai hnd 9 concep

Otomobilin tasarımında yer alan kelebek sitili kapılar, agresif tasarımı öne çıkaran farlar, LED stop lambaları, çift çıkışlı son susturucular, 22 inç’lik jantlar, karbon parçalar ve hafifletilmiş gümüş kaplama gövde, HND-9’un baştan sona premium bir spor otomobil olduğunu kanıtlıyor.

Aracın 3.3 litre hacmindeki turbo beslemeli GDI motoru, 370 HP’lik maksimum gücünü arka tekerleklere Hyundai’nin kendi geliştirdiği 8 kademeli otomatik şanzımanla iletiyor. Fransız Hermes’in hazırladığı Equus ise modernizm ve zarafetin birleşimini temsil ediyor. Özel bir iç mekana ve uzun şasiye sahip “Equus by Hermes”in teknolojik bir çok sistemi bulunuyor.

Avea Yeni Akıllı Telefonu inTouch 3’ü Tanıttı